Posnetki meditacij dihanja

Vse posnetke meditacij, ki so na prodaj, lahko najdeš in preprosto kupiš v moji spletni trgovini na TEJ POVEZAVI.

Plačaš lahko s PayPal ali s kreditno kartico, lahko pa tudi na klasični način z bančnim nakazilom, nato pa naročiš meditacijo pri meni po mailu na celjenje@borutlesjak.si.

Nikar ne zamudi novih meditacij, ki so v pripravi in bodo kmalu na voljo.

darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi


Meditacije OBJEM NOTRANJEGA OTROKA

Posnetki močnih, tematskih, mesečnih meditacij dihanja objem notranjega otroka za samostojno delo izpuščanja starih travm in celjenja ran povezanih s tem.

Začuti, na katerem področju moraš začeti...


VARNOST - marec 2022 [15:46]

VARNOST oziroma globok in prizemljen občutek VARNOSTI je nekaj, česar se ne da ponarediti. Kdor je v tem življenju ali v preteklih generacijah izkusil zlorabo, grozo, hudo bolečino in prizadetost, težko žalost ali izgubo, bo lahko ponovno pridobil zaupanje v ljubezen, mir in srečo najprej v sebi - tako da bo v svojem srcu izbral samoljubezen in jo sam ustvaril, ne glede na vse ostalo. Šele po tem smo pripravljeni preseči odpore in zanikanje.


ZAUPANJE - februar 2022 [15:36]

ZAUPANJE ali VERA je tisto, kar nam lahko pomaga v najbolj črnih časih skozi namišljeno trpljenje. Ta meditacija nam bo pomagala izuriti zavest, da se bomo pravočasno spomnili, da imamo vedno IZBIRO - izbiro našega odziva na vsako dano situacijo. Tudi če ne moremo spremeniti bolečine, lahko trpljenje spremenimo v objem notranjega otroka.


LAHKOTNOST - januar 2022 [15:05]

LAHKOTNOST preprosto je. S to meditacijo se boš lahko še globlje prepustil toku Vesolja in izpustil običajni nadzor v glavi. Srce se ti bo odprlo in v svetlem prostoru boš ustvaril upanje in zaupanje v proces, v samega sebe. To je vse - in morda si izbereš, da je to tudi vse, kar v tem življenju iščeš.


MANIFESTACIJA - december 2021 [15:24]

MANIFESTACIJA je meditacija celjenja tistih blokad v tvoji energiji, ki ti onemogočajo uresničiti tvoje najbolj srčne sanje. Prepusti se toku in duhu, ustvari zaupanje vase in v proces, ter odpri se ljubezni. Začuti, da se je manifestacija že zgodila.


SPREJEMANJE - november 2021 [15:12]

SPREJEMANJE je morda prvi korak samoljubezni in celjenja. Ko sprejmeš sebe, sprejmeš svet. A to gre v obe smeri. Med meditacijo te bom vodil, da boš v lastnem srcu ustvaril več zaupanja in vere vase ter v duha - in potem boš laže sprejemal vse, znotraj in zunaj sebe!


ČIŠČENJE - oktober 2021 [17:04]

Redno ČIŠČENJE je ključno pri celjenju. Ko začutiš, da je čas izpustiti stara prepričanja, ki so se zataknila v tvojih čustvih in telesu, uporabi to meditacijo. Odpri se duhu. Če boš izbral zaupanje, boš lahko očistil še tako lepljive in skrite energije.


OPOLNOMOČENJE - september 2021 [16:40]

Kaj je OPOLNOMOČENJE? Zame je povezano s samoljubeznijo in zavedanjem vsega, kar nas obdaja na svetu. Šele ob uravnovešeni izmenjavi lahko polno vstopimo v moč ljubezni in začnemo živeti svojo svobodno voljo brez zmedenosti in iluzij.


Meditacije DAR LUNE

Posnetki meditacij dihanja, ki se navezujejo na knjigo Dar lune, ki kmalu izide tudi v slovenščini. (V angleščini pa je že na voljo tukaj na moji spletni strani.)


BREZPLAČNA 7-MINUTNA MEDITACIJA DAR LUNE [9:56]

Osnovna meditacija za vsakodnevno delo po formuli celjenja dar lune

Ta kratka meditacija je odlična za tiste dni, ko smo prezaposleni ali preutrujeni za daljše delo celjenja, a še vedno želimo ostajati prisotni in ohranjati tok energije in čustev odprt.

Če še ne poznate moje meditacije dihanja in izmenjave samoljubezni, priporočam, da začnete s tem brezplačnim posnetkom.


14-MINUTNA MEDITACIJA DAR LUNE [18:01]

Namenska meditacija za redno delo s knjigo Dar lune

To je osrednja meditacija, ki je namenjena rednemu (če že ne prav vsakodnevnemu) delu s knjigo Dar lune in orodji, predstavljenimi v njej. Zasnovana je tako, da nam pomaga ohranjati srce odprto tudi v težkih časih, če si le ustvarimo zadosti zaupanja in si vzamemo čas za izmenjavo s celjenjem.

Meditacija je brezplačno priložena knjigi Dar lune, lahko pa jo kupiš kot samostojno orodje.


v pripravi

28-MINUTNA MEDITACIJA DAR LUNE - KMALU NA VOLJO!

Globoka meditacija za posvečeno delo celjenja po formuli dar lune

To je osrednja meditacija, ki je namenjena rednemu (če že ne prav vsakodnevnemu) delu s knjigo Dar lune in orodji, predstavljenimi v njej. Zasnovana je tako, da nam pomaga ohranjati srce odprto tudi v težkih časih, če si le ustvarimo zadosti zaupanja in si vzamemo čas za izmenjavo s celjenjem.

Če se počutiš, da si v življenju obtičal in iščeš globoko celjenje, ti ta meditacija morda lahko pomaga zmehčati blokade in sprostiti stara ujeta čustva ter ponovno odpreti tok energije. Predano delo s to meditacijo in preostalimi štirimi orodji formule dar lune te varno in nežno popelje na tvojo lastno pot celjenja v 28 dneh in ti spremeni življenje na bolje.


Meditacije LJUBI SEBE SKOZI

Posnetki meditacij dihanja, ki se navezujejo na serijo knjig Ljubi sebe skozi, ki kmalu izidejo v slovenščini in angleščini. (V angleščini pa je že na voljo tukaj na moji spletni strani.)


14-MINUTNA MEDITACIJA LJUBI SEBE SKOZI STRAH [15:22]

Te stiska strah? Skuj mehko pot iz ledenih klešč z uporabo močne formule samoljubezni.

Meditacija pomaga nasloviti in sprostiti blokade okrog tvojega strahu.

Namenska meditacija za redno delo s knjigo Ljubi sebe skozi strah.

(Meditacija bo brezplačno priložena knjigi Ljubi sebe skozi strah, lahko pa jo kupiš kot samostojno orodje.)


28-MINUTNA MEDITACIJA LJUBI SEBE SKOZI JEZO [36:33]

Ti jeza vsakodnevno kuri varovalke? Naj ti uravnovešena in predana meditativna vadba uredi življenje.

Meditacija pomaga nasloviti in sprostiti blokade okrog tvoje jeze.

Namenska meditacija za poglobljeno delo s knjigo Ljubi sebe skozi jezo.


14-MINUTNA MEDITACIJA LJUBI SEBE SKOZI ŽALOST [22:57]

Te žalost nežno duši? V srcu odpri izvir luči z dnevnim globokim dihom sreče.

Meditacija pomaga nasloviti in sprostiti blokade okrog tvoje žalosti.

Namenska meditacija za redno delo s knjigo Ljubi sebe skozi žalost.

(Meditacija bo brezplačno priložena knjigi Ljubi sebe skozi žalost, lahko pa jo kupiš kot samostojno orodje.)


Posnetki 12 meditacij e-skupin celjenja

Meditacije lahko enostavno kupiš na moji spletni trgovini s klikom spodaj in plačaš s PayPal ali kreditno kartico, lahko pa tudi plačaš na klasični način z bančnim nakazilom in nato naročiš meditacijo pri meni po mailu na celjenje@borutlesjak.si.


Objemi strah [ES12, april 2020, 33:39]

Se prebujaš s kepo v trebuhu, ker te je strah življenja? Občutek varnosti je stanje duha!


Strah, jeza, žalost, nemoč, frustracija, obup, razočaranje, zamera - to niso naši sovražniki. Vse to je del nas, kadar potuje skozi naš sistem. Kot bolečina, kot virus. Bolj ko se borimo proti temu, bolj to hranimo. Če se umaknemo s poti, če se sprostimo in predamo v zaupanju, bo naše telo samo poskrbelo zase, na fizični, čustveni in umski ravni. Naša duša bo zavibrirala skozi nas s celjenjem ob pravem času, naravno. To je življenje.

Ne zunanjih ne notranjih okoliščin ne moremo nadzirati, lahko pa si izbiramo svoj odziv nanje: kako živeti s takimi čustvi in občutki; kakšne konkretne odločitve sprejemamo glede vsega, kar spuščamo vase in iz sebe: kaj jemo, kaj počnemo, kaj govorimo; ali delujemo iz sebe, iz srca, ali nezavedno, iz zanikanja, v nasprotju s svojo srčno željo?

Nikar ne čakajmo na popolnost ali na večni mir. Tega tu ni, na zemlji. Tu je življenje, kaos, dvom, nenehna sprememba, nepredvidljiv tok z vrtinci in tolmuni. Smisel našega življenja je ljubiti vse to.

Izrazi se [ES11, marec 2020, 42:14]

Zaupaj svojemu glasu in se ga ne sramuj! Bodi, kar bi rad bil, in ne, kar bi moral biti.


V tebi teče tok, ki ga lahko začutiš v telesu kot vibracijo, drhtenje, mravljince, toplino ali užitek, kadar sprostiš svoj um in se prepustiš zaupanju. Ta tok si ti.

In ta tok ima glas. To je tvoj pravi glas. Je edinstven, popoln unikat. Tvoje poslanstvo je brez dvoma to, da svoj izjemni glas izražaš na ves glas, prosto in lahkotno.

Kaj te pri tem ovira? Zadrega, sram, nemoč? Občutek, da ne znamo in ne zmoremo, je vsem poznan. Mislimo, da imajo drugi nekaj, česar mi ne premoremo. A to je le iluzija.

Vse, kar potrebujemo, smo mi sami. To je naše bogastvo, naš talent, naša posebna, dodana vrednost, ki jo prinašamo vesolju. In ko to začutimo in ko si izberemo v to zaupati - negujemo samoljubezen in se celimo.


Božanski ego [ES10, februar 2020, 44:28]

Si prišel sem kot gledalec ali kot glavni igralec v tej enkratni, čudežni predstavi, ki ji pravimo življenje?


Če se počutite, da ste pripravljeni za širšo in jasnejšo zavest, vam lahko meditacija dihanja, kot jo izvajam in učim, pri tem pomaga. Dovolimo si resnično vstopiti v svojo pravo in polno moč, moč ljubezni, in začnimo živeti kot nekdo, ki odgovorno in odkritosrčno so-odloča o tem, kakšna naj bosta svet in družba. Naš glas šteje in le od nas je odvisno, ali bomo slišani ali ne.

Verjamem, da imamo vsi toliko lepega in dragocenega za povedati in podariti drug drugemu!

Prepustili se bomo svoji samoljubezni, da nas bo učila tudi o egu: kako ponosno stati za svojo srčno dušno vizijo in jo silovito podpreti v pravi smeri z močjo ljubezni.


Moč izbire [ES09, januar 2020, 49:29]

Ali se počutiš kot list v vetru in ne najdeš več miru ter zaupanja v srečo, radost in ljubezen?


Z vsakim dnem bolj se prebujam v jasno zavest, da premorem čudežno moč izbire, kako se odzivam na vse v svojem življenju - tako zunaj kot notri v sebi. Ko se tega zavem - kjerkoli se že nahajam - si najprej dovolim začutiti se v celoti. Osredotočim se na vse svoje občutke, čustva in misli, ki me prevevajo.

V meditaciji se bomo s pomočjo zavesti in pozornosti naučili spoznati moč izbiranja svojih odzivov na zunanje in notranje okoliščine. Izkusili bomo svojo združitev v celoto ali - celjenje.


GRATIS

ob prijavi na obveščanje

Vrnitev v telo [ES08, december 2019, 45:00]

Kako daleč od svojega telesa se nahajaš in kdaj prideš nazaj domov?


Mirno zadiham in se začutim. Začutim svoje telo. Ni pomembno, kakšno je. Važno je le, da je. Da obstajam. Da sem. Vse ostalo izhaja iz tega. To je zame prizemljitev, iz katere izvira moj občutek varnosti in obilja.

Srce mi zadrhti od veselja in upanja.

In to je vse. To je zadosti.

To je celjenje.

Izkusili bomo občutek topline in ugodja ob domačem ognjišču samoljubezni v srcu, ter se učili, da je to tisto, kar pravzaprav nenehno iščemo zunaj sebe - kjer tega ne moremo najti.

Tukaj in zdaj - je v našem telesu. Zavest je zavedanje toka skozi naše telo.


Objem samoljubezni [ES07, november 2019, 46:05]

Komu boš verjel, svoji samoljubezni ali glasu, ki te ne mara?


Pozornost bomo usmerili najprej v vse tisto, kar ljubezen NI, da se bomo pri polni zavesti meditacije dihanja naučili, kaj ljubezen JE.

Dali si bomo dovoljenje čutiti vse negativne občutke, ki se pojavijo, ko nam ta sovražni glas govori grde stvari o nas samih. Ne bomo bežali pred njimi in si zatiskali notranjega ušesa pred glasom. Spoznali bomo - v svojem lastnem srcu - da nič od tega nima moči nad nami!

Začutili bomo notranjega otroka, ki posluša ta nasilni glas zlorabe - in ga močno objeli z vibracijo svoje samoljubezni. In morda se bo notranji otrok opogumil in nam začel ponovno zaupati.

Naša izbira je, kaj si ponavljamo v svojem umu.


Iluzija nemoči [ES06, oktober 2019, 45:40]

Si obtičal v življenju? Ne moreš ničesar spremeniti? Bežiš v zanikanje?


Ko nam zmanjka dnevne energije, se počutimo na dnu, s katerega ne moremo več vstati. Tudi če poznamo in imamo orodja za samopomoč, nimamo več volje, da bi jih uporabilli. Naše upanje je ugasnilo.

Nemoč je iluzija, v katero zlahka verjamemo. Že kot otroci smo bili deležni največ pozornosti in ljubezni, kadar smo bili bolni ali kako drugače nebogljeni. A zdaj smo odrasli in v svoji polni moči, moči ljubezni!

Zadihali bomo z vso srčnostjo, ki jo premoremo, in ne bomo se ustavljali ob odporih, razen toliko, da poduhamo cvetlice na svoji poti. Vzeli si bomo čas za ljubezen.

Izkusili bomo, da ko umirimo hrup v svoji glavi, ko spustimo svoj večni nadzor, ko se predamo toku, se v srcu zlijemo s svojo žarečo dušo - in nobenega dvoma več ni o tem, kako neskončno močni smo.

Naša moč je naša izbira.


Izmenjava v odnosih [ES05, september 2019, 44:19]

Se počutiš, da več daješ kot dobiš? Želiš uravnovesiti izmenjavo in zaceliti svoje odnose?


Kdo ne pozna občutka, da nenehno samo daje in daje, pa ničesar ne dobi nazaj v zameno? In kako je mogoče, da se vsi tako počutimo - da torej vsi vedno le dajemo, a nihče nič ne dobi? Kam potem steče vsa ta energija in ljubezen?

Z zaupanjem v moč ljubezni si bomo vsak pri sebi ogledali, kje je naša energija morda blokirana, kar seveda slabo vpliva na našo izmenjavo nasploh, še posebej pa v naših odnosih.

Naučili se bomo zaceliti odnos na svoji strani, tudi kadar smo prepričani, da nam pri tem na drugi strani nihče ne pomaga. Spoznali bomo, da je izmenjava lahko tudi nekaj globljega in bolj svetega kot preprosta matematična enačba.

Izmenjava je zaupanje in zavedanje toka ljubezni.


Božansko moško [ES04, avgust 2019, 52:48]

Lahko začutiš, uravnovesiš, zaceliš, izraziš, sprejmeš in vzljubiš energije božanskega moškega v sebi, ne glede na spol?


Naša naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Božansko moško. Z manj besedami in z manj nadzora - ali pa z manj upiranja nadzoru - se bomo prepustili toku in uravnovesili žensko in moško počelo v sebi - saj bomo zaupali in ne bomo vsiljevali in izkoriščali svoje moči. Bomo pa stali za svojo božansko močjo ljubezni in z njo sprejemali močne odločitve in izbirali svojo smer - odtenek in razpoloženje svoje nove zgodbe, ki jo ustvarjamo v življenju.

Z občutkom energije božanskega moškega v sebi smo popolni brez iskanja popolnosti.


50% POPUST ZARADI TEHNIČNE OKVARE POSNETKA

Žar življenja [ES03, julij 2019, 46:58]

Kaj želiš še ustvariti iz globin srca in doživeti s polnimi pljuči, dokler še lahko?


Naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Žar življenja. Dotaknili se bomo vseh energij zlorab, ki jih prenašamo v sebi stoletja in generacije. Začutili bomo njihov učinek na naše razpoloženje: na naš občutek nevrednosti. Te energije nam obljubljajo ljubezen in varnost, če jih spustimo vase, a nam povzročajo nasprotje temu - stalno negotovost in zmedenost, potrebo po dokazovanju in iskanju potrditve zunaj sebe. Zaradi njih se bojimo biti uspešni in srečni, saj nam šepetajo, da bomo vse dobro še prekmalu spet izgubili in zato je bolje ostati na tleh, na golem minimumu.


50% POPUST ZARADI TEHNIČNE OKVARE POSNETKA

Samozavest samoljubezni [ES02, junij 2019, 45:18]

Kako iz srca preprosto reči ne in ustvariti svojo novo zgodbo v življenju.


Osrednja tema junijske e-skupine bo samozavest samoljubezni. V svoji vibraciji, ki jo bomo izkusili med meditacijo dihanja, ko se bo naša duša spustila v naše telo, bomo začutili resnično moč svoje svobodne volje. Začutili bomo, da smo lahko odprti, nežni in ranljivi, a kljub temu nismo nebogljene žrtve. Začutili bomo, da imamo prirojeno pravico mehko, a odločno zavzeti svoj prostor in svoj položaj na svetu. Začutili bomo, da zmoremo postavljati lepe meje v svojih odnosih, meje, ki niso ščiti in zidovi, temveč pretočne povezave uravnovešene izmenjave in čiste, prizemljene ljubezni. Naučili se bomo, kako iz srca preprosto reči ne, ali pa da, in ustvariti svojo novo zgodbo v življenju.


Spuščanje nadzora [ES01, maj 2019, 52:03]

Uravnovešanje ženske in moške energije v sebi.


Čutiš napetost in pritisk, kot da na tvojih ramenih sloni vse breme človeštva? Si neprestano v stresu, pod drobnogledom, v preiskavi, če vse delaš pravilno in pravočasno? Si premalo cenjen in spoštovan, nevreden in nimaš niti trenutka časa zase niti svojega prostora v življenju? In če boš le za trenutek izpustil krmilo in izgubil nadzor, kaj se bo zgodilo? Raje ne pomisliš na to!


Meditacije Davida Elliotta v SLOVENŠČINI

Prevedene meditacije lahko enostavno kupiš na moji spletni trgovini s klikom spodaj in plačaš s PayPal ali kreditno kartico, lahko pa tudi plačaš na klasični način z bančnim nakazilom in nato naročiš meditacijo pri meni po mailu na celjenje@borutlesjak.si.


v pripravi

18. Spoprijeti se z žalovanjem in izgubo [33:59]

"Spoprijeti se z žalovanjem in izgubo je moja najnovejša meditacija. Posnetek te bo odpeljal globoko v žalovanje in ti organsko pomagal spustiti tisto, česar ne moreš nadzirati - na primer, bridkosti in žalosti ob izgubi, kot je smrt. Četudi bi bilo najlaže to temo kar ignorirati, se vendar nikoli ne moremo zares izogniti neizogibnemu.

Nekatere izmed namer, ki so pokrite v tej meditaciji, vključujejo izgubo v družini, prijateljev, domačih živali, ter druge pomenljive odhode - pa tudi globoke stare izgube, ki so ujete v rodbini še iz davnih časov."

– David Elliott


v pripravi

17. Celjenje za moško [31:27] Meditacija za spodbujanje in prebuditev moškega počela.

"Meditacija Celjenje za moško je nastajala dolgo, saj sem kar nekaj let razmišljal o njej. Ni le za moške, njena namera je pripeljati celjenje in ravnovesje moški energiji v vseh nas. Če pa bodo meditacijo uporabljali bolj moški kot ženske - pa naj bo. Čas je, da začnemo!"

– David Elliott


16. Uporni zaljubljenec [30:54] Celjenje težavnih lekcij v zvezi z ljubeznijo.

"Meditacija Uporni zaljubljenec ti pomaga drugače pogledati in ovrednotiti težavne lekcije v zvezi z ljubeznijo. Pogosto rečem, "Moramo se naučiti tega, kaj ljubezen ni, preden si lahko dejansko izberemo, kaj naj bi ljubezen bila." Naše izkustvo na zemeljski ravni bi lahko bil paradiž, če nekatere od teh lekcij ne bi bile tako boleče. Menim, da je važno, da se naučimo te lekcije ceniti, sicer jih bomo morali ponavljati v nedogled. Ta meditacija ti bo pomagala ugledati svoja pretekla razmerja v novi luči, da ti ne bo treba več biti uporni zaljubljenec!"

– David Elliott


15. Celjenje rodbine [24:50] Čiščenje starih vzorcev za vstop v občutek nebrzdane svobode.

"Meditacija Celjenje rodbine vsebuje petindvajset let dela s celjenjem. Prebuja zavest celjenja starih prepričanj, ki ti več ne služijo.

Ko dihaš ob tej meditaciji, ji dovoli, naj te odnese do jedra teh starih prepričanj, in pusti dihu, naj te premakne v novo izkušnjo.

'Kamor gre zavest, teče energija.""

– David Elliott


14. Upočasnitev [30:24] Resetiranje živčnega sistema za več radosti v življenju.

Meditacijo Upočasnitev sem posnel, da bi ti pomagala očistiti tvoj živčni sistem in iz njega izpustiti elektronsko in energetsko preobremenitev.

Meditacijo uporabi, kadar si utrujen, izčrpan, razdražen ali bolan zaradi toksične preobremenjenosti presežne energije, ki ti sčasoma izpije življenjsko silo.

"Kamor gre pozornost, tja teče energija."

Mnogi se počutijo povožene in nezmožne delati tako kot včasih, odkar smo čedalje več na internetu in prebijemo številne ure na družabnih omrežjih. To terja svoj davek, saj vse več ljudi verjame, da laže delajo na tak način, kot pa v živo z ljudmi. V tem je sicer tudi nekaj resnice, a če nimaš izjemno jasnih meja in če ne znaš svojega živčevja ohranjati čistega in sproščenega, boš opazil, da ti to izčrpava sistem. Vidim, kako nekateri čez noč zbolijo zavoljo te energetske preobremenjenosti, tudi mladi ljudje. To je torej odličen čas, da se zazremo vase in začnemo dosledno delati na razstrupljanju svojega telesa in živčevja ter izpuščanju presežne energije, obenem pa delati na svojem polnjenju z zdravo ljubeznijo, ki jo sami zgeneriramo s pomočjo te meditacije.

– David Elliott


13. Zloraba, odvisnost in ustvarjalna dolžnost [27:26] Uporaba zlorabe v ustvarjalnem izražanju in vstopanju v moč.

"Ta meditacija je močna, saj sem vložil petindvajset let dela celjenja v sporočilo tega posnetka. Preučeval sem povezavo med zlorabo in odvisnostjo ter potencialom za izjemno količino ustvarjalnih sposobnosti. Zato je namen te meditacije, da bi ti pomagala razumeti te povezave, pa tudi določeno vrsto dolžnosti, ki jo morda imaš, da bi uporabljal svojo ustvarjalnost kot obvezo. In v zvezi s tem je v meditaciji tudi stavek: "Ali boš sam uporabljal svojo ustvarjalnost ali pa bo ona izrabljala tebe!""

– David Elliott


12. Sveta ljubezen [32:10] Zavzemanje za svetost ljubezni v zakonu in partnerstvu.

"Meditacija SVETA LJUBEZEN sledi mojemu dolgoletnemu pogledu na Ljubezen kot na ključ do vsega. Kot pojasnim v uvodu te meditacije in kot sem zapisal v knjigi CELJENJE, verjamem, da je samoljubezen temelj za zdravje in dobro počutje. Do nedavnega sem čutil, da je samoljubezen zaključen paket, ki te osvobodi in popelje v harmonijo z drugimi v vseh odnosih. In zraven sem govoril tudi o nekakšnem eliksirju ljubezni, na katerega sem se nanašal v zvezi z romantičnimi odnosi, kot "sladkorni obliv na torti". In čeprav tudi to vidim kot posledico samoljubezni, ta zorni kot ne zajame vsega potenciala ljubezni. Zdaj razumem, da gre tu za sveti vidik ljubezni v predanih partnerskih razmerjih. To izkušam sam v svojem odnosu z ženo in sem želel podeliti z vami v tej zelo posebni meditaciji, ki jo imenujem Sveta ljubezen. Vesel bom, če boste uživali v subtilni sladkosti meditacije, in naj vam pomaga raziskovati in ustvariti naslednjo stopnjo svete ljubezni v vašem življenju. Z ljubeznijo, David!"

– David Elliott


v pripravi

11. Izpuščanje energije entitet 2 [33:26] Prepoznavanje in izpuščanje energije spolne zlorabe kot glavne entitete.


10. Romantična ljubezen [29:14] Ta meditacija bo uravnovesila tvoje moške in ženske energije, kar bo v tvojo romantično ljubezen pripeljalo sladkost.

"Delaj s to meditacijo, če želiš pripeljati romantično ljubezen v svoje življenje."

– David Elliott


v pripravi

9. Bližnjici do celjenja [17:26 in 23:00] Hvaležnost in ustvarjalnost.


v pripravi

8. Celjenje z Materjo Zemljo [28:22] Uporaba energije Sedone za globljo povezavo z Materjo Zemljo.


v pripravi

7. Prihodnost po letu 2012 [22:50] Razumevanje nemira današnjega časa in uporaba le-tega za odpiranje prehoda v naslednje veliko obdobje svojega življenja.


v pripravi

6. Izpuščanje energije entitet [33:52] Razumevanje in sprejemanje učenja skozi srečanje s temnejšimi energijami in izkušnjami.

"Razumi, očisti in sprejmi lekcije, ki se jih naučiš skozi srečanja s temnejšimi energijami in izkušnjami. Meditacija Izpuščanje energije entitet te bo vodila skozi postopek prepoznavanja in odkrivanja negativnih miselnih tvorb in energij, ki so obtičale v tvojem nezavednem. Te negativne energije imenujem entitete."

– David Elliott


5. Duhovna vadba [7:00, 14:00, 21:00, 28:00] Vsak dan si izberi meditacijo glede na svoj razpoložljivi čas in uživaj sadove predane duhovne vadbe.

"Duhovna vadba je meditativno orodje za tiste, ki želijo narediti iz notranjega miru in blagostanja vsakodnevni obred. David vas bo vodil skozi štiri edinstvene meditacije dihanja, ki trajajo 7, 12, 20 in 28 minut. Vse štiri meditacije uporabljajo pranajama dvostopenjski vzorec dihanja, dejavno meditacijo, ki ti pomaga vpreči in izkoristiti svojo lastno energijo celjenja. Pristopi k svoji dnevni vadbi in izkusil boš lahko več energije in odprtosti ter globoko povezanost s svojim pravim bistvom.

p.s. Kdor želi dihati z daljšimi posnetki, lahko takoj po tretji meditaciji kar nadaljuje s četrto."

– David Elliott


v pripravi

4. Seksualno celjenje [30:48]

"Moj četrti posnetek je zelo močan. Mnogo ljudi potrebuje seksualno celjenje. Ta meditacija prepozna in izpusti nezaželene energije, obtičale v drugi čakri."

– David Elliott


v pripravi

3. Čiščenje [28:12]

"Ta tretji posnetek sem pripravil v pomoč dihalcu pri čiščenju njegovega prostora in njega samega vseh obtičalih, postanih energij. Uvod te nauči, kako pognati v tek čiščenje, in precej tistih, ki so bili obtičali, je pohvalilo učinkovitost te meditacije."

– David Elliott


v pripravi

2. Manifestacija [31:10]

"Moj drugi posnetek ti pomaga osredotočiti se na manifestiranje obilja v tvojem življenju. To lahko vključuje materialno obilje, ljubezen ali pa občutek polnosti in vodenja pri tvojem življenjskem namenu."

– David Elliott


v pripravi

1. Meditacija dihanja [28:06]

"To je bil moj prvi posnetek in ti lahko pri dihanju zelo pomaga."

– David Elliott


Meditacije Davida Elliotta iz knjige Celjenje

Knjiga Celjenje vsebuje tudi praktične vaje in med njimi so štiri posnete meditacije, ki so prav tako prevedene v slovenščino (označena je tudi stran, kjer opis meditacije najdeš v knjigi).

Prevedene meditacije lahko enostavno kupiš na moji spletni trgovini s klikom spodaj in plačaš s PayPal ali kreditno kartico, lahko pa tudi plačaš na klasični način z bančnim nakazilom in nato naročiš meditacijo pri meni po mailu na celjenje@borutlesjak.si.


Cena posamezne meditacije je 8 €. Cena vseh štirih skupaj pa je 30 €.


1. Samoljubezen kot krog - [16:49] (stran 47)

"Meditiraj ob sliki ljubezni in izmenjave, ki upodablja zaključeni krog samoljubezni in Vesoljnega toka energije."

– David Elliott


2. Napadalni potrošnik - [13:55] (stran 70)

"Naredi meditacijo dihanja in nastavi namero na 'celjenje svoje napadalnosti'. Ko začneš drhteti in vibrirati, nežno prosi svoj um, naj se sprosti, svoje srce, naj se odpre, in svojega duha, naj te vodi. Prosi svojega duha, naj ti pokaže, da si varen in v izobilju. Naj se otrok v tvojem srcu počuti varnega in naj čuti tvojo ljubezen. Sprosti se in uživaj v miru! Vzemi si čas in izmenjuj z Vesoljnim tokom energije. Vrni se, ko boš pripravljen. Zapiši tisto, kar si izkusil in kar ti je duh prinesel v zvezi s tvojim celjenjem."

– David Elliott


3. Iskanje resnice v sebi - [10:02] (stran 135)

"Če te skrbijo stanje v svetu, finančni časi, politika, okolje, vojna kot tudi mir, družina in vzgoja otrok, potem ti bo koristilo razviti svojo intuicijo do točke, ko lahko postane tvoj notranji kompas. Ulezi se. Opravi meditacijo dihanja ali kako drugo meditacijo, ki ti je všeč, da dospeš do odprtega, nevtralnega prostora. Ko boš začel vibrirati, prosi svojo intuicijo, naj te vodi in dela s teboj. Izberi si temo, pri kateri bi rad imel vodenje (npr. okolje, družinske težave, odnosi, politika itd.). Prosi svojo intuicijo, naj ti pokaže resnico glede teme, ki si jo izbral. Dovoli ji priti k tebi: morda jo boš videl, slišal ali čutil. Opazuj občutke in izkustva, ki pridejo k tebi. Sprosti se in uživaj v resnici."

– David Elliott


4. Zadnja meditacija: Ti mi povej - [18:50] (stran 251)

"Ko boš opravil to meditacijo, mi poročaj, kako ti je šlo in kaj si se naučil. Kako se ti vse steka skupaj? Si povezan z neko večjo zavestjo energije? Je ta energija pripravljena komunicirati s teboj, komunicirati tebi in skozte? Če je tako, potem si morda na točki, da najdeš svojo pot v življenju. Mar to ne bi bilo olajšanje? Deli to meditacijo tudi z drugimi. Pojdi in se zabavaj, kolikor se le moreš!"

– David Elliott


1. Samoljubezen kot krog - [16:49] (stran 47)

2. Napadalni potrošnik - [13:55] (stran 70)

3. Iskanje resnice v sebi - [10:02] (stran 135)

4. Zadnja meditacija: Ti mi povej - [18:50] (stran 251)


Brezplačna meditacija (7 minut)

darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi


Posnete vodene pranajama meditacije dihanja so zelo pomembno orodje za lastno rabo v osebnem prostoru, doma. Sedemminutna meditacija je zadosti, da ob vsakodnevni dosledni uporabi lahko naredi razliko. David jo ponuja brezplačno na svoji spletni strani, pri meni pa je na voljo tudi z zvočnim prevodom v slovenščino. Pred prvo uporabo priporočam poslušanje uvoda.


Izvirne meditacije in druga orodja celjenja


Izvirnike posnetih meditacij, kot tudi mnoga druga orodja celjenja, pa lahko naročiš na Davidovi spletni strani www.davidelliott.com.


V bližji prihodnosti nameravam prevesti v slovenščino še preostale Davidove meditacije. Vse so omenjene v knjigi Celjenje.

Vrstni red prevajanja meditacij je odvisen od vašega povpraševanja. Piši mi in se prijavi za prevod!