Posnetki e-skupin celjenja

Posnetek posamezne meditacije lahko naročiš s klikom na njeno sliko, plačaš pa kar tukaj prek PayPal, s kreditno kartico ali z bančnim nakazilom.

Cena posnetka meditacije je 15 €.

(Udeleženci e-skupine prejmejo posnetek brezplačno.)

darilo e-knjiga Celjenje in 7-minutna meditacija ob prijavi


OKTOBER 2019 - Iluzija nemoči [45:40] Si obtičal v življenju? Ne moreš ničesar spremeniti? Bežiš v zanikanje?

Ko nam zmanjka dnevne energije, se počutimo na dnu, s katerega ne moremo več vstati. Tudi če poznamo in imamo orodja za samopomoč, nimamo več volje, da bi jih uporabilli. Naše upanje je ugasnilo.

Nemoč je iluzija, v katero zlahka verjamemo. Že kot otroci smo bili deležni največ pozornosti in ljubezni, kadar smo bili bolni ali kako drugače nebogljeni. A zdaj smo odrasli in v svoji polni moči, moči ljubezni!

Zadihali bomo z vso srčnostjo, ki jo premoremo, in ne bomo se ustavljali ob odporih, razen toliko, da poduhamo cvetlice na svoji poti. Vzeli si bomo čas za ljubezen.

Izkusili bomo, da ko umirimo hrup v svoji glavi, ko spustimo svoj večni nadzor, ko se predamo toku, se v srcu zlijemo s svojo žarečo dušo - in nobenega dvoma več ni o tem, kako neskončno močni smo.

Naša moč je naša izbira.

SEPTEMBER 2019 - Izmenjava v odnosih [44:19] Se počutiš, da več daješ kot dobiš? Želiš uravnovesiti izmenjavo in zaceliti svoje odnose?

Kdo ne pozna občutka, da nenehno samo daje in daje, pa ničesar ne dobi nazaj v zameno? In kako je mogoče, da se vsi tako počutimo - da torej vsi vedno le dajemo, a nihče nič ne dobi? Kam potem steče vsa ta energija in ljubezen?

Z zaupanjem v moč ljubezni si bomo vsak pri sebi ogledali, kje je naša energija morda blokirana, kar seveda slabo vpliva na našo izmenjavo nasploh, še posebej pa v naših odnosih.

Naučili se bomo zaceliti odnos na svoji strani, tudi kadar smo prepričani, da nam pri tem na drugi strani nihče ne pomaga. Spoznali bomo, da je izmenjava lahko tudi nekaj globljega in bolj svetega kot preprosta matematična enačba.

Izmenjava je zaupanje in zavedanje toka ljubezni.

AVGUST 2019 - Božansko moško [52:48] Lahko začutiš, uravnovesiš, zaceliš, izraziš, sprejmeš in vzljubiš energije božanskega moškega v sebi, ne glede na spol?

Naša naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Božansko moško. Z manj besedami in z manj nadzora - ali pa z manj upiranja nadzoru - se bomo prepustili toku in uravnovesili žensko in moško počelo v sebi - saj bomo zaupali in ne bomo vsiljevali in izkoriščali svoje moči. Bomo pa stali za svojo božansko močjo ljubezni in z njo sprejemali močne odločitve in izbirali svojo smer - odtenek in razpoloženje svoje nove zgodbe, ki jo ustvarjamo v življenju.

Z občutkom energije božanskega moškega v sebi smo popolni brez iskanja popolnosti.

JULIJ 2019 - Žar življenja [46:58] Kaj želiš še ustvariti iz globin srca in doživeti s polnimi pljuči, dokler še lahko?

Naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Žar življenja. Dotaknili se bomo vseh energij zlorab, ki jih prenašamo v sebi stoletja in generacije. Začutili bomo njihov učinek na naše razpoloženje: na naš občutek nevrednosti. Te energije nam obljubljajo ljubezen in varnost, če jih spustimo vase, a nam povzročajo nasprotje temu - stalno negotovost in zmedenost, potrebo po dokazovanju in iskanju potrditve zunaj sebe. Zaradi njih se bojimo biti uspešni in srečni, saj nam šepetajo, da bomo vse dobro še prekmalu spet izgubili in zato je bolje ostati na tleh, na golem minimumu.

JUNIJ 2019 - Samozavest samoljubezni [45:18] Kako iz srca preprosto reči ne in ustvariti svojo novo zgodbo v življenju.

Osrednja tema junijske e-skupine bo samozavest samoljubezni. V svoji vibraciji, ki jo bomo izkusili med meditacijo dihanja, ko se bo naša duša spustila v naše telo, bomo začutili resnično moč svoje svobodne volje. Začutili bomo, da smo lahko odprti, nežni in ranljivi, a kljub temu nismo nebogljene žrtve. Začutili bomo, da imamo prirojeno pravico mehko, a odločno zavzeti svoj prostor in svoj položaj na svetu. Začutili bomo, da zmoremo postavljati lepe meje v svojih odnosih, meje, ki niso ščiti in zidovi, temveč pretočne povezave uravnovešene izmenjave in čiste, prizemljene ljubezni. Naučili se bomo, kako iz srca preprosto reči ne, ali pa da, in ustvariti svojo novo zgodbo v življenju.

MAJ 2019 - Spuščanje nadzora [52:03] Uravnovešanje ženske in moške energije v sebi.

Čutiš napetost in pritisk, kot da na tvojih ramenih sloni vse breme človeštva? Si neprestano v stresu, pod drobnogledom, v preiskavi, če vse delaš pravilno in pravočasno? Si premalo cenjen in spoštovan, nevreden in nimaš niti trenutka časa zase niti svojega prostora v življenju? In če boš le za trenutek izpustil krmilo in izgubil nadzor, kaj se bo zgodilo? Raje ne pomisliš na to!


Meditacije Davida Elliotta

Najnovejša Davidova meditacija "Uporni zaljubljenec" s slovenskim prevodom je že na voljo! Naroči jo tukaj.

Ostali prevodi bodo nastajali počasi in z užitkom. Napišite mi, katere meditacije si najbolj želite, pa bo morda prišla na vrsto prej kot druge. Trenutno delam na prevodu meditacije "Upočasnitev".

Prevedene meditacije lahko naročiš pri meni, plačaš pa kar tukaj prek PayPal, s kreditno kartico ali z bančnim nakazilom.

darilo e-knjiga Celjenje ob prijavi


Vsako že prevedeno meditacijo, ki je označena z zeleno kljukico spodaj na seznamu, lahko naročiš tudi s klikom na njeno sliko.

Cena posamezne meditacije je 15 €.


17. Celjenje za moško [31:27] Meditacija za spodbujanje in prebuditev moškega počela.

"Meditacija Celjenje za moško je nastajala dolgo, saj sem kar nekaj let razmišljal o njej. Ni le za moške, njena namera je pripeljati celjenje in ravnovesje moški energiji v vseh nas. Če pa bodo meditacijo uporabljali bolj moški kot ženske - pa naj bo. Čas je, da začnemo!"

– David Elliott

✅ 16. Uporni zaljubljenec [30:54] Celjenje težavnih lekcij v zvezi z ljubeznijo.

"Meditacija Uporni zaljubljenec ti pomaga drugače pogledati in ovrednotiti težavne lekcije v zvezi z ljubeznijo. Pogosto rečem, "Moramo se naučiti tega, kaj ljubezen ni, preden si lahko dejansko izberemo, kaj naj bi ljubezen bila." Naše izkustvo na zemeljski ravni bi lahko bil paradiž, če nekatere od teh lekcij ne bi bile tako boleče. Menim, da je važno, da se naučimo te lekcije ceniti, sicer jih bomo morali ponavljati v nedogled. Ta meditacija ti bo pomagala ugledati svoja pretekla razmerja v novi luči, da ti ne bo treba več biti uporni zaljubljenec!"

– David Elliott

15. Celjenje rodbine [24:50] Čiščenje starih vzorcev za vstop v občutek nebrzdane svobode.

14. Upočasnitev [30:24] Resetiranje živčnega sistema za več radosti v življenju.

13. Zloraba, odvisnost in ustvarjalna dolžnost [29:06] Uporaba zlorabe v ustvarjalnem izražanju in vstopanju v moč.

12. Sveta ljubezen [32:10] Zavzemanje za svetost ljubezni v zakonu in partnerstvu.

11. Izpuščanje energije entitet 2 [33:26] Prepoznavanje in izpuščanje energije spolne zlorabe kot glavne entitete.

10. Romantična ljubezen [29:14] Ta meditacija bo uravnovesila tvoje moške in ženske energije, kar bo v tvojo romantično ljubezen pripeljalo sladkost.

9. Bližnjici do celjenja [17:26 in 23:00] Hvaležnost in ustvarjalnost.

8. Celjenje z Materjo Zemljo [28:22] Uporaba energije Sedone za globljo povezavo z Materjo Zemljo.

7. Prihodnost po letu 2012 [22:50] Razumevanje nemira današnjega časa in uporaba le-tega za odpiranje prehoda v naslednje veliko obdobje svojega življenja.

6. Izpuščanje energije entitet [33:52] Razumevanje in sprejemanje učenja skozi srečanje s temnejšimi energijami in izkušnjami.

"Razumi, očisti in sprejmi lekcije, ki se jih naučiš skozi srečanja s temnejšimi energijami in izkušnjami. Meditacija Izpuščanje energije entitet te bo vodila skozi postopek prepoznavanja in odkrivanja negativnih miselnih tvorb in energij, ki so obtičale v tvojem nezavednem. Te negativne energije imenujem entitete."

– David Elliott

5. Duhovna vadba [7:00, 14:00, 21:00, 28:00]

"Moj peti posnetek je najbolj večnamenski. Vsebuje štiri meditacije različnih dolžin (7, 14, 21 in 28 minut). Vse so dobre in nudijo dihalcu več izbire glede na čas, ki ga imajo vsak dan na razpolago za dihanje."

– David Elliott

4. Seksualno celjenje [30:48]

"Moj četrti posnetek je zelo močan. Mnogo ljudi potrebuje seksualno celjenje. Ta meditacija prepozna in izpusti nezaželene energije, obtičale v drugi čakri."

– David Elliott

3. Čiščenje [28:12]

"Ta tretji posnetek sem pripravil v pomoč dihalcu pri čiščenju njegovega prostora in njega samega vseh obtičalih, postanih energij. Uvod te nauči, kako pognati v tek čiščenje, in precej tistih, ki so bili obtičali, je pohvalilo učinkovitost te meditacije."

– David Elliott

2. Manifestacija [31:10]

"Moj drugi posnetek ti pomaga osredotočiti se na manifestiranje obilja v tvojem življenju. To lahko vključuje materialno obilje, ljubezen ali pa občutek polnosti in vodenja pri tvojem življenjskem namenu."

– David Elliott

1. Meditacija dihanja [28:06]

"To je bil moj prvi posnetek in ti lahko pri dihanju zelo pomaga."

– David Elliott


Meditacije iz knjige Celjenje

Knjiga Celjenje vsebuje tudi praktične vaje in med njimi so štiri posnete meditacije, ki so prav tako prevedene v slovenščino (označena je tudi stran, kjer opis meditacije najdeš v knjigi).

Prevedene meditacije lahko naročiš pri meni, plačaš pa kar tukaj prek PayPal, s kreditno kartico ali z bančnim nakazilom.


Vsako meditacijo lahko naročiš tudi s klikom na njeno sliko spodaj.

Cena posamezne meditacije je 7 €.


✅ 1. Samoljubezen kot krog - [16:49] (stran 47)

"Meditiraj ob sliki ljubezni in izmenjave, ki upodablja zaključeni krog samoljubezni in Vesoljnega toka energije."

– David Elliott

✅ 2. Napadalni potrošnik - [13:55] (stran 70)

"Naredi meditacijo dihanja in nastavi namero na 'celjenje svoje napadalnosti'. Ko začneš drhteti in vibrirati, nežno prosi svoj um, naj se sprosti, svoje srce, naj se odpre, in svojega duha, naj te vodi. Prosi svojega duha, naj ti pokaže, da si varen in v izobilju. Naj se otrok v tvojem srcu počuti varnega in naj čuti tvojo ljubezen. Sprosti se in uživaj v miru! Vzemi si čas in izmenjuj z Vesoljnim tokom energije Vrni se, ko boš pripravljen. Zapiši tisto, kar si izkusil in kar ti je duh prinesel v zvezi s tvojim celjenjem."

– David Elliott

✅ 3. Iskanje resnice v sebi - [10:02] (stran 135)

"Če te skrbijo stanje v svetu, finančni časi, politika, okolje, vojna kot tudi mir, družina in vzgoja otrok, potem ti bo koristilo razviti svojo intuicijo do točke, ko lahko postane tvoj notranji kompas. Ulezi se. Opravi meditacijo dihanja ali kako drugo meditacijo, ki ti je všeč, da dospeš do odprtega, nevtralnega prostora. Ko boš začel vibrirati, prosi svojo intuicijo, naj te vodi in dela s teboj. Izberi si temo, pri kateri bi rad imel vodenje (npr. okolje, družinske težave, odnosi, politika itd.). Prosi svojo intuicijo, naj ti pokaže resnico glede teme, ki si jo izbral. Dovoli ji priti k tebi: morda jo boš videl, slišal ali čutil. Opazuj občutke in izkustva, ki pridejo k tebi. Sprosti se in uživaj v resnici."

– David Elliott

✅ 4. Zadnja meditacija: Ti mi povej - [18:50] (stran 251)

"Ko boš opravil to meditacijo, mi poročaj, kako ti je šlo in kaj si se naučil. Kako se ti vse steka skupaj? Si povezan z neko večjo zavestjo energije? Je ta energija pripravljena komunicirati s teboj, komunicirati tebi in skozte? Če je tako, potem si morda na točki, da najdeš svojo pot v življenju. Mar to ne bi bilo olajšanje? Deli to meditacijo tudi z drugimi. Pojdi in se zabavaj, koliko se le moreš!"

– David Elliott


Brezplačna meditacija (7 minut)

darilo brezplačna meditacija in e-knjiga Celjenje ob prijavi


Posnete vodene pranajama meditacije dihanja so zelo pomembno orodje za lastno rabo v osebnem prostoru, doma. Sedemminutna meditacija je zadosti, da ob vsakodnevni dosledni uporabi lahko naredi razliko. David jo ponuja brezplačno na svoji spletni strani, pri meni pa je na voljo tudi z zvočnim prevodom v slovenščino. Pred prvo uporabo priporočam poslušanje uvoda.


Izvirne meditacije in druga orodja celjenja


Izvirnike posnetih meditacij, kot tudi mnoga druga orodja celjenja, pa lahko naročiš na Davidovi spletni strani www.davidelliott.com.


V bližji prihodnosti nameravam prevesti v slovenščino še preostale Davidove meditacije. Vse so omenjene v knjigi Celjenje.

Vrstni red prevajanja meditacij je odvisen od vašega povpraševanja. Piši mi in se prijavi za prevod!