Objem notranjega otroka

Tedenske 10-minutne skupne e-meditacije na daljavo.

Vsak ponedeljek ob 21:00. Posnetek meditacije prejmete po mailu nekaj ur pred usklajeno meditacijo.

Redno izvajanje te skupinsko usklajene meditacije na daljavo nam pomaga odpreti srce, sprostiti ujeta čustva in prebuditi speči tok energije, kar nam lahko spremeni življenje!


Naročnina samo 5 € na mesec. Prva udeležba brezplačna.

Prijave na celjenje@borutlesjak.si.

Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.

Posnetki preteklih meditacij bodo na voljo po ceni 1 € na posnetek.


Ob prijavi na obveščanje prejmete brezplačno tudi posnetek prve e-meditacije Objem notranjega otroka poleg e-knjige Celjenje in še dveh meditacij.


V želji, da bi celjenje naredil dostopno za vsakogar v Sloveniji, sem si zamislil nov format: tedenske, 10-minutne vodene meditacije dihanja pranajama na daljavo. Vsak ponedeljek zvečer se bomo povezali in se objeli za več moči ljubezni v prihajajočem tednu!

Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku ljubezni do svojega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in tema ali vsebina meditacije bo vsakič določena glede na naš aktualni skupni imenovalec - ob svoji izkušnji vodenja rednih skupin celjenja namreč jasno vidim, da smo med seboj povezani mnogo močneje, kot pa se morda zavedamo. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.


Vsak ponedeljek bom vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 10-minutno meditacijo. Točno ob 21:00 pa se bomo usklajeno povezali v duhu in energiji ter vsak za sebe v svojem prostoru izvedli to meditacijo - kdor se bo le lahko pridružil. Kdor pa se ne bo mogel, bo posnetek uporabil ob svojem času in se bo z namero vseeno povezal s celotno skupino.

Prva prijava bo za vsakogar brezplačna, po tem pa bo cena mesečne naročnine samo 5 € na osebo. Tudi posnetki preteklih meditacij bodo na voljo po ceni 1 € na posnetek.


Mesečna e-skupina celjenja

Močna skupina celjenja s povezavo na daljavo, prek interneta ali telefona.

Posnetke preteklih e-skupin lahko najdete tukaj.

darilo: e-knjiga Celjenje in tri meditacije ob prijavi


E-skupina celjenja na daljavo Objemi strah

Se prebujaš s kepo v trebuhu, ker te je strah življenja? Občutek varnosti je stanje duha!


Strah, jeza, žalost, nemoč, frustracija, obup, razočaranje, zamera - to niso naši sovražniki. Vse to je del nas, kadar potuje skozi naš sistem. Kot bolečina, kot virus. Bolj ko se borimo proti temu, bolj to hranimo. Če se umaknemo s poti, če se sprostimo in predamo v zaupanju, bo naše telo samo poskrbelo zase, na fizični, čustveni in umski ravni. Naša duša bo zavibrirala skozi nas s celjenjem ob pravem času, naravno. To je življenje.

Ne zunanjih ne notranjih okoliščin ne moremo nadzirati, lahko pa si izbiramo svoj odziv nanje: kako živeti s takimi čustvi in občutki; kakšne konkretne odločitve sprejemamo glede vsega, kar spuščamo vase in iz sebe: kaj jemo, kaj počnemo, kaj govorimo; ali delujemo iz sebe, iz srca, ali nezavedno, iz zanikanja, v nasprotju s svojo srčno željo?

Nikar ne čakajmo na popolnost ali na večni mir. Tega tu ni, na zemlji. Tu je življenje, kaos, dvom, nenehna sprememba, nepredvidljiv tok z vrtinci in tolmuni. Smisel našega življenja je ljubiti vse to.


"Varnost sloni na ljubezni, ne na strahu."

– Črnilo zvezd: Pegaz


Naša naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Objemi strah. Ustavili se bomo in v srcu odprli prostor za brezpogojno zaupanje, zaupanje vase, v svojo moč ljubezni. Ko bomo pripravljeni, bomo odvrgli ščite, sneli maske ter spustili naprej vse svoje strahove: povabili jih bomo naprej, v svoje srce, v vibracijo svetlobe in samoljubezni. Ne bomo jih poskušali zanikati ali izničiti - objeli jih bomo s spoštovanjem in hvaležnostjo. Ne metaforično, ampak zares, s pravimi občutki! Naučili se bomo živeti z njimi. Ne bo se nam več mudilo naprej, v stanje, ko "je vse v redu". Prebudili se bomo v zavedanje, da je vse v redu, dokler smo živi in si sami rečemo: "Vse je v redu. Tukaj sem. Tukaj hočem biti. Rad imam to življenje, prav tako kot je."


KDAJ: ob polni luni, v torek, 7.4., ob 20:30.

KJE: od doma, prek interneta ali telefona


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem. V uvodnem krogu se lahko pridružite skupini s sliko ali pa zgolj z zvokom, po izbiri pa lahko tudi ostanete anonimni in sodelujete samo na energijskem nivoju, če se tako počutite.

Po dogodku prejmete tudi posnetek same meditacije (brez uvodnega kroga), kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

E-skupina bo trajala kako uro in pol, odvisno od našega števila.

Cena udeležbe ter posnetka meditacije je 20 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


Tedenske skupine celjenja

Tedenske skupine celjenja v Ljubljani in Kranju.

DO NADALJNJEGA SO SKUPINE ODPOVEDANE

Prijave na celjenje@borutlesjak.si.

PRVI OBISK BREZPLAČEN.DO NADALJNJEGA SO SKUPINE ODPOVEDANE

Nadomeščamo z e-skupinami na daljavo dvakrat tedensko!

TOREK 11:00–12:00, City joga Ljubljana


SREDA 19:00–20:00, City joga Kranj


ČETRTEK 17:00–18:00, City joga Ljubljana


NEDELJA 20:00–21:00, City joga KranjCena posamezne udeležbe je 10 €. Plačaš lahko tudi z gotovino na dogodku. Prijave na celjenje@borutlesjak.si.

PRVI OBISK BREZPLAČEN.

Mesečna vstopnica velja ves koledarski mesec za vse termine, znese pa 60 €.

Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


V kratki uri prijetne vodene pranajama meditacije dihanja, ki temelji na samoljubezni, si napolni baterije, ponovno odpri srce na stežaj in se popolnoma sprosti. Izdihaj svoj stres in izgorelost.

Na začetku se skupina v krogu poveže med seboj in ustvari varen skupni prostor. Leže na hrbtu nato vstopimo v 25-minutno meditacijo dihanja ob glasbi in intuitivnem vodenju. Sledi 10-minutno globoko sproščanje in energijsko celjenje.

Te močne in nežne tedenske skupine naslavljajo tudi stare, podzavestne rane, ki ti morda povzročajo tegobe in bolezni v življenju.

Srčno priporočam:

 • za dobro počutje, povrnitev energije, veselje in srečo, samozavest in moč izbire;
 • za ponoven vstop v stanje miru in izpolnitve, ko ti nič ne manjka in nič ne iščeš.
 • za čiščenje vsakodnevnih težav v življenju;
 • za urejanje in bogatenje vseh tvojih odnosov, osebnih in poslovnih;
 • za določitev in naslavljanje ujetosti in travm, da te ne trgajo več ven iz izkušnje.


Tedenske e-skupine celjenja na daljavo

Redne e-skupine celjenja s povezavo na daljavo, prek interneta ali telefona.

Umiri se, svobodno zadihaj, začuti upanje, zaceli stare rane.


V MARCU IN APRILU UDELEŽBA ZA VSE GRATIS OZIROMA ZA PROSTOVOLJNI PRISPEVEK!

VSAK ČETRTEK 20:30–21:15


VSAKO NEDELJO 20:30–21:15Kratka predstavitev celjenja

VSAKO ZADNJO NEDELJO V MESECU 20:00–20:30Redne tedenske e-skupine bodo kar se da enostavne: povezali se bomo elektronsko (ni težko!) in nato še energetsko za nekaj minutk, nato pa skočili naravnost v globoko in nežno vodeno pranajama meditacijo dihanja, ki bo trajala okrog pol ure.

Meditacija nam pomaga sprostiti se in ostati prizemljeni v srcu, kjer lahko začutimo vibracijo lastne energije. Ta občutek nam neguje zavest in razvija moč samoljubezni, s katero se laže soočimo s situacijami v življenju, pa tudi zacelimo stare travme.

KDAJ: vsak četrtek in nedeljo, 20:30–21:15

KJE: od doma, prek interneta ali telefona

CENA: prostovoljni prispevek

REDNA CENA: 4 € obisk ali 24 € mesečno


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem. V uvodnem krogu se lahko pridružite skupini s sliko ali pa zgolj z zvokom, po izbiri pa lahko tudi ostanete anonimni in sodelujete samo na energijskem nivoju, če se tako počutite.

Po dogodku prejmete tudi posnetek meditacije, kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

E-skupina bo trajala kakih 40-45 minut.


Udeležba je v marcu in aprilu brezplačna oziroma bom hvaležen za prostovoljni prispevek po občutku, z bančnim nakazilom ali prek PayPal.


Zasebne seanse

Enourne seanse globokega celjenja z vodeno meditacijo dihanja pranajama.


Zasebna seansa celjenja traja eno uro. Začne se s 15-minutnim pogovorom, ki mu sledi 40 minut nežne, a zelo močne vodene meditacije dihanja. Končava z utrditvijo namere za trajnostni rezultat.

Namen ali cilj seanse je povsem tvoja izbira. Nekaj najbolj pogostih ciljev zasebnih seans je:

 • zaceli svoje odnose s pomočjo samoljubezni;
 • izdihaj stres in izgorelost;
 • shujšaj in se dobro počuti brez odrekanja in trpljenja;
 • zaceli fizično, čustveno ali energijsko zlorabo;
 • najdi in izpusti ujeto energijo entitet;
 • odustvari svoje odpore, zanikanje in odvisnost;
 • povrni si samozavest: varno je ljubiti;
 • premagaj strah pred smrtjo in življenjem;
 • preženi skrbi, da nisi zadosti.


Zasebne seanse se izvajajo po dogovoru v Šenčurju pri Kranju. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne seanse je 100 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


Tematska zasebna seansa: strah in zasvojenost

Ali večkrat na dan zaideš do hladilnika, ker si nemiren? Se pogosto zalotiš, da brezciljno brskaš po družbenih omrežjih ali zdolgočaseno preklapljaš TV kanale? Se izogibaš pristnemu, intimnemu stiku z drugimi ali druženju nasploh? Ti je mučno odgovoriti na telefonski klic ali na hišni zvonec?

Morda čutiš, da te je nečesa strah, pa niti ne veš točno česa in zakaj? Se ti zdi, da od tega občutka bežiš, ga želiš utišati, z nečim prekriti? Ali to postaja pretiravanje in že meji na zasvojenost? Se utapljaš v pijači in izgubljaš v kilogramih, pa ne znaš ali ne zmoreš prenehati?


Intenzivni programi celjenja:

hujšanje; odnosi; depresija

Tromesečni skupinski programi celjenja z rednimi tedenskimi srečanji.

Polna zavezanost celjenju in podpora močne skupine lahko naredita veliko razliko. Verjamem, da je možno zaceliti večino naših težav, če že ne vse. Pa ti? Kaj si izbiraš?Cena 20 € na mesec.


Ustvaril sem tri povsem nove programe celjenja, saj verjamem, da lahko pomagajo marsikomu - kot so meni. Zasnovani so po moji lastni izkušnji in po metodi Davida Elliotta, ki jo izvajam in učim že osem let.

Zelo na kratko povedano: ko sem padel na najnižjo točko svojega življenja, nisem več videl rešitve iz svoje brezizhodne situacije. Izgubil sem bil sanjsko službo, zbolel sem za sladkorno boleznijo, na mizi pa sem imel ločitvene papirje. Vsako jutro mi je bilo čisto nemogoče vstati v črnino novega dne, vsi odnosi - družinski, prijateljski in poslovni - so me strašili in mi pili energijo, in zatekal sem se v odvisnosti in se zredil na 108 kg.

Globoka intuicija me je pripeljala do metode celjenja, ko je bilo že skoraj prepozno. Izbral sem si življenje in se zavezal srčnemu delu, ki pa sploh ni bilo zares težko - vse je bilo laže, kot pa ostati v peklu, kjer sem bil takrat. Vsak dan sem si našel ali ustvaril čas za močno in nežno meditacijo dihanja pranajama, učil sem se samoljubezni, uravnovešal sem izmenjavo z vsemi in z vsem na svetu, vrgel sem se v ustvarjalnost - v pisanje knjig, začel sem bolj zdravo jesti in živeti... Kmalu sem se popolnoma prerodil in zaživel na novo. Celjenje mi je spremenilo življenje za 180 stopinj. Danes tehtam 81 kg.

Začel sem tudi drugim pomagati kot celilec. Tematski programi celjenja so morda najmočnejše orodje, ki sem ga pripravil za vse, ki ste začutili neko podobnost z mojo življenjsko zgodbo.

Morda ti lahko pomagam! Kaj čutiš? Kaj ti pravi intuicija?


S predanim delom ob stalni podpori skupine se bomo za tri mesece zavezali k celjenju po močnem osebnem načrtu na enem od treh področij, kjer se počutimo, da smo v življenju obtičali:

   • Hujšanje: Se zatekaš k hrani? Čutiš nepotešljivo požrešnost? Ješ brez zavesti?
   • Odnosi: Te strašijo drugi ljudje in družba? Te nihče ne mara? Iščeš ljubezen?
   • Depresija: Se počutiš, da je s teboj in s svetom nekaj hudo narobe? Si izgubil vse upanje?

Naša zaveza bo predvsem vključevala vsakodnevno nego svoje samoljubezni in zavesti, kar pomeni, da si bomo vsak dan poskusili vzeti čas zase, da se bomo nekoliko ustavili in se sprostili s pomočjo meditacije in na ta način vstopili v jasno zavedanje tega, kdo smo in kaj resnično hočemo. Dihanje pranajama nas bo odprlo na čustveni in energijski ravni, da se bomo zmogli soočiti s starimi lastnimi ali podedovanimi ranami in travmami - spoznali bomo pravi, korenski razlog za vse naše težave. Samoljubezen, ki jo bomo ustvarili v sebi z lastno močjo izbire, pa nam bo omogočila globinsko in trajnostno celjenje.

V treh mesecih morda še ne bomo dosegli idealne telesne teže in popolnih odnosov, vsekakor pa bomo na lastni koži izkusili občutek, da je življenje lahko tudi drugačno: lepo, enostavno, polno ljubezni in podpore. Spet bomo lahko čutili upanje - in vedeli bomo, da nam ga nič in nihče ne more več vzeti, saj se bomo naučili, kako ga zmoremo zgenerirati sami v lastnem srcu!


Program se bo začel s daljšo skupinsko seanso, mini-delavnico, kjer se bomo povezali v varnem krogu medsebojne podpore in opravili uvodno globoko meditacijo dihanja. Jasno bomo izrazili svojo osebno namero celjenja, ki nas bo živo spremljala vse tri mesece programa. Namero bomo predali Duhu in dihu in meditacija nas bo vodila in nam razkrila manjkajoče vpoglede za naš naslednji korak v celjenje. Na podlagi te prve izkušnje si bomo izdelali lastni osebni načrt intenzivnega celjenja, ki mu bomo zvesto in predano sledili.

To prvo, vodeno meditacijo bomo posneli (samo za lastno uporabo), da bomo lahko z njo delali vsak dan, če bomo tako želeli. V posnetku bosta zakodirani naša smer in naša namera - se pravi naš osebni načrt.

In nato se delo prične! Vsak pri sebi se bo naučil ustvariti svoje varno okolje, v katerem bo lahko posejal svoja semena celjenja, ki jih bo nato vsak dan vestno in ljubeče zalival z meditacijo in nego samega sebe - učenjem samoljubezni.

Enkrat tedensko se bomo kot skupina povezali na daljavo, prek interneta ali telefona, in si izmenjali svoje izkušnje ter poročali o poteku našega celjenja. Intuitivno vam bom pomagal razkrinkati morebitne odpore in zanikanja ter ustvariti več jasnosti na poti.

Program torej vključuje tudi osebno vodenje in svetovanje, vendar bomo posebno pozornost usmerjali prav na razvoj samostojnosti in vstop v svojo polno moč in zaupanje lastni intuiciji. Tako bodo lahko naši rezultati bolj trajnostni in neodvisni od zunanjih okoliščin.Cena celotnega tromesečnega programa je 60 €, v kar je vključeno:

 • uvodna skupinska seansa z meditacijo dihanja (2 uri);
 • izdelava osebnega načrta;
 • posnetek uvodne meditacije;
 • tedensko skupinsko vodenje in intuitivno svetovanje na daljavo.


Tedenska srečanja skupine bodo ob sredah ob 21h po internetu ali telefonu. Tehnična navodila dobite ob prijavi na program.Celjenje podjetijPo dogovoru.

Zaprta skupina celjenja podjetij na neposreden način, brez nepotrebnega pojasnjevanja ali prepričevanja, na ravni skupinske vibracije olajša medčloveško komunikacijo, očisti odnose in povezave, vzpostavi in goji ljubečo atmosfero, ter krepi energijo in koncentracijo, potrebno za delo.

Ob rednem izvajanju vodene meditacije dihanja sodelavci, ki so se prej morda postrani gledali, nimajo več težav komunicirati in sprejmejo drug drugega kot so; raven samozaupanja se dvigne skozi moč ljubezni namesto skozi ego; ustvarjalnost in produktivnost prosto stečeta; izčrpanost ter stres izpuhtita in prijetna, naravna sproščenost nadomesti dandanes sicer tako pogosto izgorelost.


Delavnice

Prijavite se na obveščanje, da ne zamudite prihajajočih dogodkov.


darilo: e-knjiga Celjenje in tri meditacije ob prijavi


Umiki

V 2020

V pripravi je kar nekaj dogodkov:

 • vikend delavnica v naravi (Logarska dolina?)
 • nekajdnevni duhovni umik na morju
 • duhovni umiki v tujini (ZDA, Maroko?)


Izrazite lahko zanimanje in aktivno sodelujte pri izbirah ter planiranju, da bodo dogodki bolj pisani vam na kožo. Prijavite se na obveščanje, da ne spregledate novosti.


Obisk pri Davidu Elliottu

Po sveti poti narodnih parkov.

 • urjenje celilcev pri Davidu Elliottu
 • duhovno potovanje po svetih točkah
 • Sedona, Joshua Tree, Grand Canyon...
 • vsakodnevne meditacije dihanja
 • varno in sproščeno, veselo vzdušje