Brezplačna predstavitev celjenja za novince

Praktični predstavitvi knjige Celjenje in meditacije dihanja v skupini, v Ljubljani in v Kranju.


City joga Ljubljana

nedelja, 9.2., ob 19:00City joga Kranj

nedelja, 16.2., ob 19:00Predstavitev traja eno uro in je brezplačna. Mesto si zagotovite s prijavo za Ljubljano ali za Kranj.

Med spoznavnim pogovorom bom povedal nekoliko več o lastni izkušnji celjenja s pomočjo samoljubezni in meditacije dihanja in kako ti lahko resnično spremeni, olajša in polepša življenje.


Skupaj bomo preizkusili nežno, a močno meditacijo dihanja, kot jo izvajamo vsak teden v rednih skupinah celjenja.


Predstavil bom vse dogodke in programe celjenja:

 • tedenske skupine v Ljubljani in Kranju
 • mesečne e-skupine celjenja na daljavo
 • celodnevne in vikend delavnice ter umike
 • zasebne seanse
 • NOVO: Objem notranjega otroka (redne kratke e-meditacije na daljavo)
 • NOVO: intenzivni skupinski programi celjenja (tri teme: hujšanje; odnosi; depresija)


Odgovarjal bom tudi na vprašanja.


Knjiga Celjenje bo naprodaj po znižani ceni 20 €.


Objem notranjega otroka

Redne 10-minutne e-meditacije na daljavo.

Cena samo 5 € na mesec. Prva udeležba brezplačna.

TRENUTNO ŠTEVILO PRIJAVLJENIH: 5 / 12 [❌]

NASLEDNJA E-MEDITACIJA: 27.1. OB 21:00 [❌]

Naslednja e-meditacija bo potrjena takoj, ko se zbere zadostno število prijav - in namesto rdečega križca [❌] se bo pojavila zelena kljukica [✅]. Prijavite se na obveščanje, da je ne zamudite.


V želji, da bi celjenje naredil dostopno za vsakogar v Sloveniji, sem si zamislil nov format: redne, 10-minutne vodene meditacije dihanja pranajama na daljavo.

Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku objema svojega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in tema ali vsebina meditacije bo vsakič določena glede na naš aktualni skupni imenovalec - ob svoji izkušnji vodenja rednih skupin celjenja namreč jasno vidim, da smo med seboj povezani mnogo močneje, kot pa se morda zavedamo. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.


Za začetek bom vsak zadnji ponedeljek v mesecu ob 20:00 vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 10-minutno meditacijo. Točno ob 21:00 pa se bomo povezali v duhu in energiji ter vsak za sebe v svojem prostoru izvedli to meditacijo - kdor se bo le lahko pridružil. Kdor pa se ne bo mogel, bo posnetek uporabil ob svojem času in se bo z namero vseeno povezal s celotno skupino.

Prva prijava bo za vsakogar brezplačna, po tem pa bo cena mesečne vstopnice samo 5 € na osebo. In zanimiva novost je to, da bo pogostost meditacij odvisna od vašega zanimanja in sodelovanja!

Začeli bomo namreč z eno meditacijo mesečno - in sicer, ko se zbere 12 prijav. Ko bo rednih prijav 24, bomo imeli meditacijo dvakrat na mesec. Ko pa nas bo prijavljenih vsaj 36, bo meditacija tedenska - cena pa bo še vedno enaka, 5 € na mesec, za vse štiri ali pet meditacij.


Tedenske skupine celjenja


TOREK 10:30–11:30, City joga Ljubljana


SREDA 19:00–20:00, City joga Kranj


ČETRTEK 17:00–18:00, City joga Ljubljana


Cena posamezne udeležbe je 10 €. Plačaš lahko tudi z gotovino na dogodku. Prijava ni potrebna.

Mesečna vstopnica velja ves koledarski mesec za vse termine, znese pa 60 €.

Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


V kratki uri prijetne vodene pranajama meditacije dihanja, ki temelji na samoljubezni, si napolni baterije, ponovno odpri srce na stežaj in se popolnoma sprosti. Izdihaj svoj stres in izgorelost.

Na začetku se skupina v krogu poveže med seboj in ustvari varen skupni prostor. Leže na hrbtu nato vstopimo v 25-minutno meditacijo dihanja ob glasbi in intuitivnem vodenju. Sledi 10-minutno globoko sproščanje in energijsko celjenje.

Te močne in nežne tedenske skupine naslavljajo tudi stare, podzavestne rane, ki ti morda povzročajo tegobe in bolezni v življenju.

Srčno priporočam:

 • za dobro počutje, povrnitev energije, veselje in srečo, samozavest in moč izbire;
 • za ponoven vstop v stanje miru in izpolnitve, ko ti nič ne manjka in nič ne iščeš.
 • za čiščenje vsakodnevnih težav v življenju;
 • za urejanje in bogatenje vseh tvojih odnosov, osebnih in poslovnih;
 • za določitev in naslavljanje ujetosti in travm, da te ne trgajo več ven iz izkušnje.


Mesečna e-skupina celjenja

Skupina celjenja na daljavo

Naslednja e-skupina bo na polno luno v soboto, 8.2., ob 20:30.Zasebna seansa celjenja traja eno uro. Začne se s 15-minutnim pogovorom, ki mu sledi 40 minut nežne, a zelo močne vodene meditacije dihanja. Končava z utrditvijo namere za trajnostni rezultat.

Namen ali cilj seanse je povsem tvoja izbira. Nekaj najbolj pogostih ciljev zasebnih seans je:

 • zaceli svoje odnose s pomočjo samoljubezni;
 • izdihaj stres in izgorelost;
 • shujšaj in se dobro počuti brez odrekanja in trpljenja;
 • zaceli fizično, čustveno ali energijsko zlorabo;
 • najdi in izpusti ujeto energijo entitet;
 • odustvari svoje odpore, zanikanje in odvisnost;
 • povrni si samozavest: varno je ljubiti;
 • premagaj strah pred smrtjo in življenjem;
 • preženi skrbi, da nisi zadosti.


Zasebne seanse se izvajajo po dogovoru v Šenčurju pri Kranju. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne seanse je 120 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


Tematska zasebna seansa: strah in zasvojenost

Ali večkrat na dan zaideš do hladilnika, ker si nemiren? Se pogosto zalotiš, da brezciljno brskaš po družbenih omrežjih ali zdolgočaseno preklapljaš TV kanale? Se izogibaš pristnemu, intimnemu stiku z drugimi ali druženju nasploh? Ti je mučno odgovoriti na telefonski klic ali na hišni zvonec?

Morda čutiš, da te je nečesa strah, pa niti ne veš točno česa in zakaj? Se ti zdi, da od tega občutka bežiš, ga želiš utišati, z nečim prekriti? Ali to postaja pretiravanje in že meji na zasvojenost? Se utapljaš v pijači in izgubljaš v kilogramih, pa ne znaš ali ne zmoreš prenehati?


Intenzivni programi celjenja:

hujšanje; odnosi; depresija

Tromesečni skupinski programi celjenja z rednimi tedenskimi srečanji.

Začetek v marcu 2020. Cena samo 20 € na mesec.

Uvodno srečanje programa v nedeljo, 1.3., ob 19h, City joga Kranj.

Tedenska skupinska srečanja na daljavo ob sredah ob 21h.


Ustvaril sem tri povsem nove programe celjenja, saj verjamem, da lahko pomagajo marsikomu - kot so meni. Zasnovani so po moji lastni izkušnji in po metodi Davida Elliotta, ki jo izvajam in učim že osem let.

Zelo na kratko povedano: ko sem padel na najnižjo točko svojega življenja, nisem več videl rešitve iz svoje brezizhodne situacije. Izgubil sem bil sanjsko službo, zbolel sem za sladkorno boleznijo, na mizi pa sem imel ločitvene papirje. Vsako jutro mi je bilo čisto nemogoče vstati v črnino novega dne, vsi odnosi - družinski, prijateljski in poslovni - so me strašili in mi pili energijo, in zatekal sem se v odvisnosti in se zredil na 108 kg.

Globoka intuicija me je pripeljala do metode celjenja, ko je bilo že skoraj prepozno. Izbral sem si življenje in se zavezal srčnemu delu, ki pa sploh ni bilo zares težko - vse je bilo laže, kot pa ostati v peklu, kjer sem bil takrat. Vsak dan sem si našel ali ustvaril čas za močno in nežno meditacijo dihanja pranajama, učil sem se samoljubezni, uravnovešal sem izmenjavo z vsemi in z vsem na svetu, vrgel sem se v ustvarjalnost - v pisanje knjig, začel sem bolj zdravo jesti in živeti... Kmalu sem se popolnoma prerodil in zaživel na novo. Celjenje mi je spremenilo življenje za 180 stopinj. Danes tehtam 81 kg.

Začel sem tudi drugim pomagati kot celilec. Tematski programi celjenja so morda najmočnejše orodje, ki sem ga pripravil za vse, ki ste začutili neko podobnost z mojo življenjsko zgodbo.

Morda ti lahko pomagam! Kaj čutiš? Kaj ti pravi intuicija?


S predanim delom ob stalni podpori skupine se bomo za tri mesece zavezali k celjenju po močnem osebnem načrtu na enem od treh področij, kjer se počutimo, da smo v življenju obtičali:

   • Hujšanje: Se zatekaš k hrani? Čutiš nepotešljivo požrešnost? Ješ brez zavesti?
   • Odnosi: Te strašijo drugi ljudje in družba? Te nihče ne mara? Iščeš ljubezen?
   • Depresija: Se počutiš, da je s teboj in s svetom nekaj hudo narobe? Si izgubil vse upanje?

Naša zaveza bo predvsem vključevala vsakodnevno nego svoje samoljubezni in zavesti, kar pomeni, da si bomo vsak dan poskusili vzeti čas zase, da se bomo nekoliko ustavili in se sprostili s pomočjo meditacije in na ta način vstopili v jasno zavedanje tega, kdo smo in kaj resnično hočemo. Dihanje pranajama nas bo odprlo na čustveni in energijski ravni, da se bomo zmogli soočiti s starimi lastnimi ali podedovanimi ranami in travmami - spoznali bomo pravi, korenski razlog za vse naše težave. Samoljubezen, ki jo bomo ustvarili v sebi z lastno močjo izbire, pa nam bo omogočila globinsko in trajnostno celjenje.

V treh mesecih morda še ne bomo dosegli idealne telesne teže in popolnih odnosov, vsekakor pa bomo na lastni koži izkusili občutek, da je življenje lahko tudi drugačno: lepo, enostavno, polno ljubezni in podpore. Spet bomo lahko čutili upanje - in vedeli bomo, da nam ga nič in nihče ne more več vzeti, saj se bomo naučili, kako ga zmoremo zgenerirati sami v lastnem srcu!


Program se bo začel s daljšo skupinsko seanso, mini-delavnico, kjer se bomo povezali v varnem krogu medsebojne podpore in opravili uvodno globoko meditacijo dihanja. Jasno bomo izrazili svojo osebno namero celjenja, ki nas bo živo spremljala vse tri mesece programa. Namero bomo predali Duhu in dihu in meditacija nas bo vodila in nam razkrila manjkajoče vpoglede za naš naslednji korak v celjenje. Na podlagi te prve izkušnje si bomo izdelali lastni osebni načrt intenzivnega celjenja, ki mu bomo zvesto in predano sledili.

To prvo, vodeno meditacijo bomo posneli (samo za lastno uporabo), da bomo lahko z njo delali vsak dan, če bomo tako želeli. V posnetku bosta zakodirani naša smer in naša namera - se pravi naš osebni načrt.

In nato se delo prične! Vsak pri sebi se bo naučil ustvariti svoje varno okolje, v katerem bo lahko posejal svoja semena celjenja, ki jih bo nato vsak dan vestno in ljubeče zalival z meditacijo in nego samega sebe - učenjem samoljubezni.

Enkrat tedensko se bomo kot skupina povezali na daljavo, prek interneta ali telefona, in si izmenjali svoje izkušnje ter poročali o poteku našega celjenja. Intuitivno vam bom pomagal razkrinkati morebitne odpore in zanikanja ter ustvariti več jasnosti na poti.

Program torej vključuje tudi osebno vodenje in svetovanje, vendar bomo posebno pozornost usmerjali prav na razvoj samostojnosti in vstop v svojo polno moč in zaupanje lastni intuiciji. Tako bodo lahko naši rezultati bolj trajnostni in neodvisni od zunanjih okoliščin.Novi programi se ob zadostnem številu prijav odprejo v marcu. Prijave sprejemam do 22. 2. 2020.

Prijavite se lahko tukaj, prijavo pa potrdite s plačilom za prvi mesec v višini 20 € prek PayPala ali z bančnim nakazilom.


Cena celotnega tromesečnega programa je 60 €, v kar je vključeno:

 • uvodna skupinska seansa z meditacijo dihanja (2 uri);
 • izdelava osebnega načrta;
 • posnetek uvodne meditacije;
 • tedensko skupinsko vodenje in intuitivno svetovanje na daljavo.


Uvodno srečanje in skupina celjenja bo v nedeljo, 1.3., ob 19h v prostorih City joga Kranj.

Tedenska srečanja skupine bodo ob sredah ob 21h po internetu ali telefonu. Tehnična navodila dobite ob prijavi na program.DODATNA PAKETA

Na predlog dobrega prijatelja, ki se tudi sam zanima za te programe celjenja, sem se odločil, da bom ponudil še dva dodatna paketa za vse tiste, ki potrebujete več spodbude in bolj formalno zavezo v pomoč na svoji poti celjenja - zakaj pa ne, če deluje?

Ker trdno verjamem, da brez vsakodnevnega predanega dela celjenje ne bo gladko teklo, ponujam ob prijavi na program tudi tromesečno vstopnico za vse redne skupine celjenja: tedenske skupine, mesečne e-skupine in nove e-meditacije! To je paket Vse skupine, za ceno 270 € (namesto polne cene 300 €).

Za tiste, ki čutite, da resnično hočete narediti spremembo v svojem življenju in ste se temu pripravljeni zavezati še trdneje, pa ponujam paket Zasebna podpora, ki poleg vsega, kar ponuja paket Vse skupine, vključuje še tri zasebne seanse - vsak mesec eno. Cena paketa je 570 € (namesto polne cene 660 €).

Oba paketa je možno plačati na tri mesečne obroke.

A ne pozabi, da ti že osnovni program nudi vse, kar potrebuješ za celjenje - kajti si sam svoj celilec in lahko se preprosto naučiš uporabljati orodja ter se povsem samostojno zavežeš svoji izbiri!


Celjenje podjetijPo dogovoru.

Zaprta skupina celjenja podjetij na neposreden način, brez nepotrebnega pojasnjevanja ali prepričevanja, na ravni skupinske vibracije olajša medčloveško komunikacijo, očisti odnose in povezave, vzpostavi in goji ljubečo atmosfero, ter krepi energijo in koncentracijo, potrebno za delo.

Ob rednem izvajanju vodene meditacije dihanja sodelavci, ki so se prej morda postrani gledali, nimajo več težav komunicirati in sprejmejo drug drugega kot so; raven samozaupanja se dvigne skozi moč ljubezni namesto skozi ego; ustvarjalnost in produktivnost prosto stečeta; izčrpanost ter stres izpuhtita in prijetna, naravna sproščenost nadomesti dandanes sicer tako pogosto izgorelost.


Delavnice

Naslednja celodnevna delavnica celjenja bo v soboto, 7.3., v Kranju. Tema in program bosta objavljena kmalu.

Prijavite se na obveščanje, da je ne zamudite.Umiki

V 2020

V pripravi je kar nekaj dogodkov:

 • vikend delavnica v naravi (Logarska dolina?)
 • nekajdnevni duhovni umik na morju
 • duhovni umiki v tujini (ZDA, Maroko?)


Izrazite lahko zanimanje in aktivno sodelujte pri izbirah ter planiranju, da bodo dogodki bolj pisani vam na kožo. Prijavite se na obveščanje, da ne spregledate novosti.


Obisk pri Davidu Elliottu

Po sveti poti narodnih parkov.

 • urjenje celilcev pri Davidu Elliottu
 • duhovno potovanje po svetih točkah
 • Sedona, Joshua Tree, Grand Canyon...
 • vsakodnevne meditacije dihanja
 • varno in sproščeno, veselo vzdušje