Objem notranjega otroka

BREZPLAČNE tedenske 10-minutne sinhrone skupinske e-meditacije na daljavo - delo s posnetkom.


Vsako nedeljo ob 21:21. Posnetek meditacije prejmete po mailu ob začetku meseca za ves mesec.

Redno izvajanje te skupinsko usklajene meditacije na daljavo nam pomaga odpreti srce, sprostiti ujeta čustva in prebuditi speči tok energije, kar nam lahko spremeni življenje!V želji, da bi celjenje naredil dostopno za vsakogar v Sloveniji, sem si zamislil nov format: brezplačne tedenske 10-minutne vodene meditacije dihanja pranajama na daljavo. Vsako nedeljo zvečer se bomo povezali in se objeli za več moči ljubezni v prihajajočem tednu!

Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku ljubezni do svojega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in naša skupinska namera meditacije bo vsakič na daljavo usmerjena glede na naš aktualni skupni imenovalec - ob svoji izkušnji vodenja rednih skupin celjenja namreč jasno vidim, da smo med seboj povezani mnogo močneje, kot pa se morda zavedamo. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.


Vsak mesec bom vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 10-minutno meditacijo. Vsako nedeljo točno ob 21:21 pa se bomo usklajeno povezali v duhu in energiji ter vsak za sebe v svojem prostoru izvedli to meditacijo - kdor se bo le lahko pridružil. Kdor pa se ne bo mogel, bo posnetek uporabil ob svojem času in se bo z namero vseeno povezal s celotno skupino.


Brezplačno za vse. Priporočen prostovoljni prispevek pa je 5 € na mesec. Prijave na celjenje@borutlesjak.si.


Tedenske e-skupine celjenja na daljavo

Redne e-skupine celjenja z intuitivnim vodenjem na daljavo, prek interneta ali telefona.


Umiri se, svobodno zadihaj, začuti upanje, zaceli stare rane.

VSAK ČETRTEK 20:30–21:15
Redne tedenske e-skupine bodo kar se da enostavne: povezali se bomo elektronsko (ni težko!) in nato še energetsko za nekaj minutk, nato pa skočili naravnost v globoko in nežno vodeno pranajama meditacijo dihanja, ki bo trajala okrog pol ure.

Meditacija nam pomaga sprostiti se in ostati prizemljeni v srcu, kjer lahko začutimo vibracijo lastne energije. Ta občutek nam neguje zavest in razvija moč samoljubezni, s katero se laže soočimo s situacijami v življenju, pa tudi zacelimo stare travme.

NOVO: Pred vsako e-skupino ste vabljeni, da mi sporočite svojo namero celjenja ali kako vprašanje, kar bom med meditacijo intuitivno naslovil!

KDAJ: vsak četrtek, 20:30–21:15

KJE: od doma, prek interneta ali telefona

CENA: 10 € obisk ali 30 € mesečno


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem. V uvodnem krogu se lahko pridružite skupini s sliko ali pa zgolj z zvokom, po izbiri pa lahko tudi ostanete anonimni in sodelujete samo na energijskem nivoju, če se tako počutite.

Po dogodku prejmete tudi posnetek meditacije, kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

E-skupina bo trajala kakih 40-45 minut.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.


Skupine celjenja v živo

Tedenske skupine celjenja v Kranju.

Sprosti se in si napolni baterije. Odpri tok življenjske energije skozi svoje telo. Začuti se.

DO NADALJNJEGA ZAPRTO!

VSAK TOREK 20:30–21:15Prijava je obvezna. Prijave na celjenje@borutlesjak.si.


DO NADALJNJEGA ZAPRTO!


KDAJ: vsak torek, 20:30–21:15

KJE: City joga Kranj, Slovenski trg 5

CENA: 15 € obisk ali 50 € mesečno


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.


Prijetna vodena pranajama meditacija dihanja, ki traja pol ure, temelji na samoljubezni.

Napolni si baterije, ponovno odpri srce na stežaj in se popolnoma sprosti. Izdihaj svoj stres in izgorelost.

Na začetku se skupina poveže med seboj in ustvari varen skupni prostor. Leže na hrbtu nato vstopimo v 20-minutno meditacijo dihanja ob glasbi in intuitivnem vodenju. Sledi 10-minutno globoko sproščanje in energijsko celjenje.

Te močne in nežne tedenske skupine naslavljajo tudi stare, podzavestne rane, ki ti morda povzročajo tegobe in bolezni v življenju.

Srčno priporočam:

 • za dobro počutje, povrnitev energije, veselje in srečo, samozavest in moč izbire;

 • za ponoven vstop v stanje miru in izpolnitve, ko ti nič ne manjka in nič ne iščeš.

 • za čiščenje vsakodnevnih težav v življenju;

 • za urejanje in bogatenje vseh tvojih odnosov, osebnih in poslovnih;

 • za določitev in naslavljanje ujetosti in travm, da te ne trgajo več ven iz izkušnje.


Lunini cikli celjenja

Redne tematske serije ciklov močnih celomesečnih delavnic celjenja s samostojnim delom in srečanjem v živo ob prazni luni ter srečanjem na daljavo ob polni luni.

darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi


Dar lune

Serija šestih celomesečnih ciklov delavnic za korenito celjenje in preobrazbo življenja po novi formuli Dar lune.

Na posamezni delavnici se bomo posebej osredotočili na vsakega od petih ključnih orodij formule Dar lune in ga spoznali bolj podrobno: prizemljevanje, ostajati prisoten, dnevna meditacija dihanja, ustvarjalno pisanje, učenje samoljubezni. Zadnja delavnica bo povzela vso vsebino in jo povezala. Delavnice bodo gradile druga na drugi in soustvarjale strukturo naše samoljubezni.


"Vseh pet elementov formule moramo uporabljati in z njimi izmenjavati vsak dan, ali skoraj vsak dan, iz razlogov, ki jih sprva naš um ne zmore razumeti. Ti elementi sodelujejo v usklajenem dogovoru, kot pet prstov roke, ter pokrijejo ves prostor in se izognejo slepim pegam, ki bi nas lahko upočasnile ali celo povsem ustavile naš napredek."

- Borut Lesjak, Dar lune


Vsaka od šestih delavnic Dar lune traja ves lunin cikel in se začne že ob prazni luni, ko prejmeš posebno, tematsko 14-minutno meditacijo za vsakodnevno uporabo ter vso potrebno teorijo in navodila (domačo nalogo), da lahko takoj začneš s samostojnim delom.

Prvo nedeljo po prazni luni se sestanemo v živo v Kranju za uvodno srečanje za vzpostavitev namere za ves cikel. Opravili bomo daljšo, globoko, vodeno meditacijo dihanja. Pred meditacijo bomo naredili tudi krog, v katerem bo vsak imel možnost podeliti svoje občutke in namero celjenja.

Ob polni luni se povežemo prek interneta ali telefona, naredimo krog za izmenjavo in skupaj ponovno opravimo meditacijo dihanja.

Po vsakem srečanju vsak pri sebi nadaljujemo s samostojnim delom in utrjujemo svoje celjenje do naslednje prazne lune in novega cikla nove delavnice.


CIKLI DELAVNIC DAR LUNE

I. PRIZEMLJEVANJE: 17.9. - 15.10.

II. OSTAJATI PRISOTEN: 16.10. - 14.11.

III. MEDITACIJA DIHANJA: 15.11. - 13.12.

IV. USTVARJALNO PISANJE: 14.12. - 12.1.

V. UČENJE SAMOLJUBEZNI: 13.1. - 10.2.

VI. DAR LUNE: 11.2. - 12.3.


Podrobna vsebinska navodila in namensko 14-minutno meditacijo dobiš ob začetku vsakega cikla.

Zavezano in predano samostojno delo je ključno za globok, trajnostni učinek delavnic.

Prijave za drugi cikel, OSTAJATI PRISOTEN, so odprte.TERMINI SREČANJ

I. PRIZEMLJEVANJE

 • 20.9. ob 19:00 (V ŽIVO)

 • 2.10. ob 20:30 (NA DALJAVO)

II. OSTAJATI PRISOTEN

 • 18.10. ob 19:00 (NA DALJAVO)

 • 30.10. ob 20:30 (NA DALJAVO)

III. MEDITACIJA DIHANJA

 • 15.11. ob 19:00 (V ŽIVO)

 • 28.11. ob 20:30 (NA DALJAVO)

IV. USTVARJALNO PISANJE

 • 13.12. ob 19:00 (V ŽIVO)

 • 28.12. ob 20:30 (NA DALJAVO)

V. UČENJE SAMOLJUBEZNI

 • 17.1. ob 19:00 (V ŽIVO)

 • 29.1. ob 20:30 (NA DALJAVO)

VI. DAR LUNE

 • 14.2. ob 19:00 (V ŽIVO)

 • 1.3. ob 20:30 (NA DALJAVO)

Vsako srečanje delavnice traja uro in pol do dve, odvisno od števila udeležencev.

Lokacija srečanj v živo je City joga Kranj, Slovenski trg 5.

Preprosta navodila in tehnične podatke za povezavo prek sistema Zoom prejmeš ob prijavi.

Na izbiro se je možno udeležiti samo srečanja v živo ali pa samo srečanja na daljavo.

Cena posamezne delavnice:

Ob plačilu celotne serije šestih delavnic velja 20% popust:


Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.Intenzivni programi celjenja

Globoki osebni programi celjenja z rednimi tedenskimi skupinskimi srečanji.

Polna zavezanost celjenju in podpora močne skupine lahko naredita veliko razliko. Verjamem, da je možno zaceliti večino naših težav, če že ne vse. Pa ti? Kaj si izbiraš?

NOVO: tedensko srečanje vključuje kratko meditacijo dihanja!


S predanim delom ob stalni podpori skupine se bomo za NAJMANJ en mesec zavezali k celjenju po močnem osebnem načrtu, ki ga bomo tedensko snovali samostojno in pod okriljem duha in intuicije.

Naša zaveza bo predvsem vključevala vsakodnevno nego svoje samoljubezni in zavesti, kar pomeni, da si bomo vsak dan poskusili vzeti čas zase, da se bomo nekoliko ustavili in se sprostili s pomočjo meditacije in na ta način vstopili v jasno zavedanje tega, kdo smo in kaj resnično hočemo. Dihanje pranajama nas bo odprlo na čustveni in energijski ravni, da se bomo zmogli soočiti s starimi lastnimi ali podedovanimi ranami in travmami - spoznali bomo pravi, korenski razlog za vse naše težave. Samoljubezen, ki jo bomo ustvarili v sebi z lastno močjo izbire, pa nam bo omogočila globinsko in trajnostno celjenje.

Že v prvem mesecu bomo na lastni koži izkusili občutek, da je življenje lahko tudi drugačno: lepo, enostavno, polno ljubezni in podpore. Spet bomo lahko čutili upanje - in vedeli bomo, da nam ga nič in nihče ne more več vzeti, saj se bomo naučili, kako ga zmoremo zgenerirati sami v lastnem srcu!


Enkrat tedensko pa se bomo kot skupina povezali na daljavo, prek interneta ali telefona, in si izmenjali svoje izkušnje ter se iskreno in čustveno izpovedali in poročali o poteku našega celjenja. Nato bomo skupaj opravili kratko vodeno meditacijo dihanja, s katero bomo naslovili vse, kar bo v tistem tednu prišlo na površje. Intuitivno vam bom pomagal razkrinkati morebitne odpore in zanikanja ter ustvariti več jasnosti na poti. Vsako tedensko srečanje bo imelo podobno moč, kot če bi opravili zasebno seanso - v skupini!

Program sicer vključuje moje neposredno osebno vodenje in intuitivno svetovanje, vendar bomo posebno pozornost usmerjali prav na razvoj samostojnosti in vstop v svojo polno moč in zaupanje lastni intuiciji. Tako bodo lahko naši rezultati bolj trajnostni in neodvisni od zunanjih okoliščin.


Povzetek poteka intenzivnega programa


 • pred prvo prijavo na program ti priporočam zasebno seanso, kar pa ni pogoj;

 • prijava je možna kadarkoli (mesečna članarina pa je vezana na koledarski mesec);

 • ob prijavi in plačilu prejmeš navodila za povezavo prek sistema Zoom;

 • srečanja skupine so vsako sredo od 20:30 do 21:30 po internetu ali telefonu:

   • med srečanjem poročaš o poteku celjenja (lahko pošlješ že prej po mailu);

   • intuitivno ti svetujem in ponudim nov tedenski osebni načrt (domačo nalogo);

   • skupaj opravimo kratko vodeno meditacijo dihanja s fokusirano namero tistega tedna;

 • dobrodošel je vsak, začetnik ali izkušen izvajalec celjenja.


Zasebne seanse

Enourne seanse globokega celjenja z intuitivno vodeno, osebno meditacijo dihanja pranajama.


Zasebna seansa celjenja traja eno uro. Začne se s 15-minutnim pogovorom, ki mu sledi 40 minut nežne, a zelo močne vodene meditacije dihanja. Končava z utrditvijo namere za trajnostni rezultat.

Namen ali cilj seanse je povsem tvoja izbira. Nekaj najbolj pogostih ciljev zasebnih seans je:

 • zaceli svoje odnose s pomočjo samoljubezni;

 • izdihaj stres in izgorelost;

 • shujšaj in se dobro počuti brez odrekanja in trpljenja;

 • zaceli fizično, čustveno ali energijsko zlorabo;

 • najdi in izpusti ujeto energijo entitet;

 • odustvari svoje odpore, zanikanje in odvisnost;

 • povrni si samozavest: varno je ljubiti;

 • premagaj strah pred smrtjo in življenjem;

 • preženi skrbi, da nisi zadosti.


Zasebne seanse se izvajajo po dogovoru v Šenčurju pri Kranju. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne seanse je 150 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


Celjenje podjetijPo dogovoru.

Zaprta skupina celjenja podjetij na neposreden način, brez nepotrebnega pojasnjevanja ali prepričevanja, na ravni skupinske vibracije olajša medčloveško komunikacijo, očisti odnose in povezave, vzpostavi in goji ljubečo atmosfero, ter krepi energijo in koncentracijo, potrebno za delo.

Ob rednem izvajanju vodene meditacije dihanja sodelavci, ki so se prej morda postrani gledali, nimajo več težav komunicirati in sprejmejo drug drugega kot so; raven samozaupanja se dvigne skozi moč ljubezni namesto skozi ego; ustvarjalnost in produktivnost prosto stečeta; izčrpanost ter stres izpuhtita in prijetna, naravna sproščenost nadomesti dandanes sicer tako pogosto izgorelost.


Delavnice

Prijavite se na obveščanje, da ne zamudite prihajajočih dogodkov v 2020/21.


darilo: e-knjige in meditacije ob prijaviKDAJ: sobota, 9.1., ob 10h

KJE: City joga, Slovenski trg 5, Kranj


Redna cena delavnice je 140 €, s prijavo do 31.12. pa samo 120 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


S seboj prinesite: beležnico in pisalo, blazino za jogo (armafleks) in odejo, po potrebi podlogo za sedenje ter blazinico za oči, če jo imate."Bila sem na delavnici CELJENJA v Bohinjski bistrici in to enkratno izkušnjo priporočam vsem, ki želijo biti celovitejša, samostojna, zdrava oseba. HVALA, Borut."

– Barbara

DAR LUNE

celodnevna delavnica celjenja

Dar lune, formula za korenito celjenje in preobrazbo življenja v 28 dneh: ljubi sebe skozi težka čustva in težke čase!


Po osmih letih predanega vsakodnevnega dela s celjenjem na sebi in drugih sem svoje izkušnje zbral v preprosti in praktični formuli, ki sem jo imenoval Dar lune. Trdno verjamem, da lahko izvajanje te metode in izmenjava z njenimi petimi orodji pomaga vsakomur do lažjega in polnejšega življenja.

Na delavnici se bomo poglobili v celjenje in tudi v samega sebe, koliko bomo na to pripravljeni. Lepota te metode leži v tem, da spodbuja svobodno voljo in vstop v lastno moč ljubezni in izbire.

Tako začetnik kot izkušeni izvajalec bosta na delavnici prejela tisto, po kar bosta prišla. Vedno je še nekaj več. Vedno obstajajo vidiki samoljubezni, ki se jih še učimo.


Če se počutiš, da si v življenju obtičal, vendar bi rad naredil naslednji korak - izberi celjenje. Ta iskrena izbira te bo ponesla naprej po poti tvoje duše, ki si jo boš tlakoval sam iz srca!


PROGRAM

10:00–12:30 – I. prizemljitev & prisotnost

14:00–16:30 – II. ustvarjalnost & samoljubezen

18:00–20:30 – III. meditacija dihanja


Naučili se bomo umiriti um in odpreti svoj tok življenjske energije, to pa nam bo omogočilo nežno nasloviti in spustiti stare blokade in obtičala čustva ter zaceliti travme iz otroštva ali podedovane družinske vzorce.

Tehnike in orodja, ki se jih bomo na delavnici naučili, bomo lahko uporabljali tudi naprej samostojno na svoji poti celjenja.


Sensa vikend: CELJENJE S FORMULO DAR LUNE

vikend delavnica celjenja


Dar lune, formula za korenito celjenje in preobrazbo življenja v 28 dneh: ljubi sebe skozi težka čustva in težke čase!


PROGRAM

PETEK, 26.3.

16:00–18:30 – uvodni krog: kje smo?

20:00–22:00 – prizemljevanje


SOBOTA, 27.3.

10:00–12:30 – ostajati prisoten

16:00–18:30 – ustvarjalno pisanje

20:00–22:00 – učenje samoljubezni


NEDELJA, 28.3.

10:00–12:30 – zaključni krog


od petka, 26.3., do nedelje, 28.3., v Bohinj Eco Hotelu.


Prijave zbira Revija Sensa oziroma Bohinj ECO Hotel.


Cena celotnega paketa je 200 €. Vključuje 2 prenočitvi v Bohinj ECO Hotelu***** s polnim penzionom, uporabo bazena, enkratni vstop v savne in delavnice.

S seboj prinesite: beležnico in pisalo, blazino za sedenje, blazino za jogo (armafleks), odejo, blazinico za oči.

Več si preberite v Reviji Sensa, ki dogodek organizira.


Umiki

V 2020/21

V pripravi je kar nekaj dogodkov:

 • vikend delavnica v naravi (Logarska dolina?)

 • nekajdnevni duhovni umik na morju

 • duhovni umiki v tujini (ZDA, Maroko?)


Izrazite lahko zanimanje in aktivno sodelujte pri izbirah ter planiranju, da bodo dogodki bolj pisani vam na kožo. Prijavite se na obveščanje, da ne spregledate novosti.


Obisk pri Davidu Elliottu

Po sveti poti narodnih parkov.

 • urjenje celilcev pri Davidu Elliottu

 • duhovno potovanje po svetih točkah

 • Sedona, Joshua Tree, Grand Canyon...

 • vsakodnevne meditacije dihanja

 • varno in sproščeno, veselo vzdušje