VSAK PONEDELJEK OB PRAZNI LUNI NA DALJAVO

LUNINE SKUPINE CELJENJA

Na daljavo se povežemo. Vsak po želji spregovori o tem, kjer je v življenju morda obtičal. Izrazi svoje občutke in ustvari namero celjenja, ki jo uresniči ob podpori skupine in Vesolja.

Zaključimo s 35-minutno vodeno meditacijo dihanja.Lunine skupine celjenja bomo izvajali redno ob vsaki prazni luni na najbližji ponedeljek ob 19. uri.

Namenjene bodo globokemu celjenju čustvenih ran in izpuščanju obtičalih energij. Vsakokrat si bomo izbrali specifično namero celjenja, na primer:

 • odnosi in samoljubezen

 • samozavest in izražanje

 • zloraba in zasvojenost

Začeli bomo s povezovanjem v varno skupino, v kateri bo vsak po želji povedal nekaj o svojem položaju in izrazil svojo namero celjenja. Ob podpori skupine in Vesolja ter pod intuitivnim vodenjem se bomo dotaknili potlačenih čustev in občutkov ter se odprli toku lastne energije.

Na koncu bomo opravili daljšo in močno meditacijo dihanja, v kateri bomo na energijski ravni sprostili blokade in dovolili srcu ustvariti novo samoljubezen in vibracijo dolgoročnega celjenja.


——


VSAKO SOBOTO OB POLNI LUNI - V ANGLEŠČINI:

MOON HEALING GROUPS

Za vse, ki vam angleščina ne dela preglavic, bo morda zanimiva tudi globalna skupina celjenja, ki jo bom vodil vsak mesec ob polni namesto ob prazni luni - seveda prav tako na daljavo.

Naslednja skupina bo v soboto, 25.9., ob 19h.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

KDAJ: ponedeljek, 4.10., 19:00 - 21:00

KJE: na daljavo (Zoom)

CENA: 30 € (sezonska članarina 250 €)


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem. V uvodnem krogu se lahko pridružite skupini s sliko ali pa zgolj z zvokom, po izbiri pa lahko tudi ostanete anonimni in sodelujete samo na energijskem nivoju, če se tako počutite.

Po dogodku lahko zaprosite za posnetek meditacije, kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

Srečanje bo trajalo približno 2 uri, odvisno od števila udeležencev.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.

Po novem tudi PayHip, ki omogoča še lažje plačilo s kreditno kartico, pa tudi "trajnik".


Vsi termini sezone 2021/22:

 • 6. september

 • 4. oktober

 • 8. november

 • 6. december

 • 3. januar

 • 31. januar

 • 28. februar

 • 4. april

 • 2. maj

 • 30. maj

 • 27. junij

(Vsi termini bodo ob ponedeljkih ob 19. uri.)


TEDENSKE MEDITACIJE V ŽIVO NA DALJAVO

VODENE MEDITACIJE DIHANJA

Vsak četrtek zvečer 28-minutna vodena meditacija dihanja na daljavo. Umirili bomo um in sprostili telo, odprli srce in čustva, ter začutili upanje in zaupanje v ljubezen.Redne tedenske e-skupine bodo kar se da enostavne: povezali se bomo elektronsko (ni težko!) in energetsko, nato pa skočili naravnost v globoko in nežno vodeno pranajama meditacijo dihanja, ki bo trajala okrog pol ure.

Meditacija nam pomaga sprostiti se in ostati prizemljeni v srcu, kjer lahko začutimo vibracijo lastne energije. Ta občutek nam neguje zavest in razvija moč samoljubezni, s katero se laže soočimo s situacijami v življenju, pa tudi zacelimo stare travme.

BONUS: Pred vsako e-skupino ste vabljeni, da mi sporočite svojo namero celjenja ali kako vprašanje, kar bom med meditacijo intuitivno naslovil!

KDAJ: vsak četrtek, 20:30 - 21:10

KJE: na daljavo (Zoom)

CENA: 40 € (mesečno)


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem.

Meditacija se začne takoj, brez uvodnega kroga in brez video povezave.

Po dogodku lahko zaprosite za posnetek meditacije, kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

Srečanje bo trajalo kakih 40 minut.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.


MESEČNI TEMATSKI POSNETKI MEDITACIJ

OBJEM NOTRANJEGA OTROKA

Vsak mesec za samostojno delo prejmeš posnetek 12-minutne meditacije dihanja, ki jo posnamem na intuitivno izbrano aktualno temo, da ti pomaga izpustiti stare travme in zaceliti rane povezane s tem.Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku ljubezni do svojega ranjenega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in naša skupinska namera meditacije bo vsakič na daljavo usmerjena glede na naš aktualni skupni imenovalec. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.

TEMA: Opolnomočenje

KDAJ: september

KJE: posnetek

CENA: 8 €


Ob začetku vsakega meseca bom vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 12-minutno meditacijo. S posnetkom lahko delate ob svojem času in se z namero povežete s celotno skupino.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.


Delavnice

Prijavite se na obveščanje, da ne zamudite prihajajočih dogodkov v 2021/22.


darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi


CELODNEVNA DELAVNICA CELJENJA V KRANJU

CELJENJE DAVIDA ELLIOTTA

V treh intenzivnih segmentih bom predstavil in predal metodo celjenja, kot sem se je izučil pri mojstru Davidu Elliottu in jo izvajam in učim že skoraj 10 let. Osrednje teme bodo samoljubezen, izmenjava in prizemljenost, glavno orodje pa starodavna meditacija dihanja.

KDAJ: nedelja, 17.10., 09:00 - 21:00

KJE: City joga Kranj, Slovenski trg 5

CENA: 200 € (do konca septembra le 160 €)


Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.


Prinesite s seboj: beležnico in pisalo, flaško za vodo, odejo in blazinico za oči, če jo imate.PROGRAM

09:00–12:30 – uvodni krog & prizemljevanje

14:00–17:30 – izmenjava & samoljubezen

18:30–21:00 – meditacija dihanja & zaključni krog

Zadnji teden avgusta sem se udeležil neverjetne serije petih delavnic Davida Elliotta v središču Monte Velho na Portugalskem. Svoje znanje in devetletne izkušnje predanega vsakodnevnega dela na sebi in drugih sem poglobil in zjasnil do točke, ko sem pripravljen to bogastvo predati naprej vsem, ki vas pokliče celjenje po tej edinstveni metodi.

David Elliott je mojster, ki že tri desetletja poučuje celilce po vsem svetu. Napisal je dve knjigi, Uporni celilec in Celjenje (druga je že na voljo v slovenskem prevodu TUKAJ). Značilnosti njegove tehnike, ki temelji na samoljubezni, so naravna prizemljenost, uravnovešena izmenjava ter pristna, preprosta prisotnost.

David je "šepetalec" in skrbnik Matere Zemlje in tesno in ljubeče sodeluje z elementi, naravo in vsemi bitji.


Na delavnici se bomo praktično urili v rabi orodij prizemljevanja, spoznavanja in uravnovešanja izmenjave ter samoljubezni, predvsem pa izvajanja ključne, posebne meditacije dihanja, kot jo je David sam - po besedah njegovega učitelja - že poučeval v starodavni Indiji pred tisoči let.

Pridobljeno znanje in izkušnje boste lahko ponesli s seboj domov za nadaljnje vsakodnevno samostojno celjenje!


Tako začetnik kot izkušeni izvajalec bosta na delavnici prejela tisto, po kar bosta prišla. Vedno je še nekaj več.


Zasebne seanse

IZPUŠČANJE ENTITET IN CELJENJE ZLORAB

Enourne seanse globokega celjenja z intuitivno vodeno, osebno meditacijo dihanja pranajama.Zasebne seanse se izvajajo po dogovoru v Šenčurju pri Kranju. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne seanse je 160 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.

Zasebna seansa celjenja traja eno uro. Začne se s 15-minutnim pogovorom, ki mu sledi 40 minut nežne, a zelo močne vodene meditacije dihanja. Končava z utrditvijo namere za trajnostni rezultat.

Namen ali cilj seanse je povsem tvoja izbira. Nekaj najbolj pogostih ciljev zasebnih seans je:

 • zaceli svoje odnose s pomočjo samoljubezni;

 • izdihaj stres in izgorelost;

 • shujšaj in se dobro počuti brez odrekanja in trpljenja;

 • zaceli fizično, čustveno ali energijsko zlorabo;

 • najdi in izpusti ujeto energijo entitet;

 • odustvari svoje odpore, zanikanje in odvisnost;

 • povrni si samozavest: varno je ljubiti;

 • premagaj strah pred smrtjo in življenjem;

 • preženi skrbi, da nisi zadosti.