zgodilo se je


Večer z Manco Košir: Zgodbe o knjigah in ljudeh

9.4., Švicarija, Ljubljana


V začetku aprila smo predstavili knjigo Celjenje in metodo celjenja, ki jo učim, v prečudoviti družbi skoraj 200 src, s povezovanjem drage Mance Košir. Vzeli smo si tudi sedem minut in skupaj zadihali v vodeni meditaciji. Zelo sem hvaležen za to izkušnjo.


"V ŠVICARIJI VČERAJ. Vpeljala nas je lepota glasbe, pela je VITA MAVRIČ ob spremljavi JAKE PUCIHARJA. Zdravnica TATJANA TAJA ZORKO je poudarila: "Bolni smo zato, ker smo nesrečni." S celilcem BORUTOM LESJAKOM sva podčrtala: "Kamor usmerjamo svojo pozornost, tja teče naša energija." Občinstvo je povsem napolnilo dvorano in odpiralo svoje srce, da je energija tekla med nami in je bilo ČUDOVITO! Hvala za fotki TAJI KOŠIR POPOVIČ!"

– Manca Košir


Sensa vikend: CELJENJE

vikend delavnica celjenja

22.-24.3., Bohinj Eco Hotel


Konec marca smo izpeljali izjemno lepo in močno vikend delavnico v Bohinju, ki smo jo zorganizirali skupaj z Revijo Sensa. Prek 50 udeležencev se je globoko sprostilo in odprlo svoja srca ter se soočilo s svojimi zatrtimi čustvi in obtičalimi energijami. Doživeli smo ogromno joka, pa še več smeha, kot otroci. Naučili pa smo se tudi nečesa, kar smo ponesli s seboj domov, v vsakdanje življenje: samoljubezni!


"Bila sem na delavnici CELJENJA v Bohinjski bistrici in to enkratno izkušnjo priporočam vsem, ki želijo biti celovitejša, samostojna, zdrava oseba. HVALA, Borut."

– Barbara


Celjenje – vrnitev v samoljubezen


V februarski reviji Sensa je izšel moj članek o celjenju.

Srčno sem hvaležen in počaščen, da je moja ranljiva in odkrita izpoved o lastni izkušnji celjenja tako toplo sprejeta med bralci. 🙏


"Moje življenje je postalo moj osebni pekel.

Ko danes gledam nazaj s toplega, varnega mesta samoljubezni, včasih komaj verjamem, da je bilo res tako hudo. Ne spomnim se jasno tistih svojih črnih, morečih občutkov brezizhodnosti, ko sem kot pes ležal na stopnišču našega bloka v Ljubljani in z glavo butal ob steno ali ob tla, da bi utišal nevzdržno grozo in dušno bolečino. Čakal sem, da napad mine, da se bom lahko vrnil v trpljenje in dramo svojega zavoženega življenja. Izhoda nisem več iskal, saj luči na koncu predora že dolgo nisem več videl ali verjel vanjo. Vedel sem, da bo vsak dan slabše in da mi nič in nihče ne more pomagati, zato se o tem niti nisem pogovarjal z drugimi. Bil sem sam in nemočen."intervju o celjenju

povabilo v samoljubezen

bodi, kar si

celjenje odnosov

celjenje skozi odpore

celjenje brez odporov

entitete na delu 2

izpuščanje entitet

intervju z davidomObišči me na Facebook strani celjenja Borut Lesjak, kjer redno objavljam svoje intuitivne uvide, ki izvirajo neposredno iz moje osebne izkušnje življenja.

Tam se tudi vsak dan točno ob 16:16 javljam v živo s kratko meditacijo kvantnega diha.

Vsak mesec pa bom tudi objavil novi vlog, v katerem bom povedal več o redni vadbi celjenja, pa tudi odgovarjal na vprašanja.

Povežimo se!