V intenzivni program sem pristopila obotavljivo. Ko je Borut objavil možnost intenzivnega programa celjenja, je bil moj prvi odziv – to je to. Glava pa je razmišljala po svoje in našla 100 razlogov proti. Kljub temu sem Borutu omenila, da me program zanima. Ko se je bilo treba odločiti, je življenje ravno prav pritisnilo name, da se nisem več obotavljala. In niti za trenutek mi v zadnjih treh mesecih ni bilo žal, da sem stopila na to pot. Namreč ne gre le za tri mesece programa, občutek imam, da je to le začetek pomembne poti v mojem življenju.

Program je zelo intenziven, na vseh področjih. Gre za neke vrste skupinskega dela, vendar je samo delo zelo osebno. Borutovo vodenje ne bi moglo biti boljše. S svojo intuicijo je vedno našel tiste točke, ki so bile najbolj potrebne celjenja. Kljub temu, da gre pri celjenju večinoma za naslavljanje neljubih ali bolečih stvari, je bilo Borutovo vodenje zelo nežno, vendar vedno zelo odkrito. Pustil je, da je vsak član skupine delal s hitrostjo, ki jo je zmogel ali izbral sam.

Nisem pristaš skupinskega dela, sploh, ko gre za osebne stvari. V tem programu je bilo drugače. V skupini smo delili le tisto, kar smo želeli. Tudi v komunikaciji z Borutom. Toliko, kot smo čutili, da lahko ali je za nas same pomembno. Zares varno sem se počutila v tej skupini in mislim da so enako čutili tudi ostali. Postali smo pravi sopotniki.

Verjamem, da je skupinska energija naredila svoje, zato se je včasih celjenje dogajalo zelo hitro. Svoje so prispevale tudi zunanje okoliščine, ki so prav tako sodelovale pri celjenju. Ko sem se odločila za intenzivni program, je vse okoli mene začelo pri tem sodelovati. Kar je bilo včasih tudi naporno, vendar vem in čutim, da lahko na ta način marsikaj narediš hitreje in lažje kot sicer. Obenem verjamem, da se bo velika vrednost tega mojega trimesečnega potovanja pokazala in kazala še po zaključku programa.

Ena močnejših vaj v programu je bilo pisanje. Že iz šolskih dni nisem marala pisanja, tako da je bila to zame težka vaja. Izkazala pa se je za neprecenljivo. Med pisanjem so se vsi občutki, uvidi in misli, ki sem jih dobivala preko dneva, povezali v smiselno celoto in sporočilo. Prav s pisanjem sem prišla do najbolj pomembnih uvidov.

Kaj je danes drugače, kot je bilo pred tremi meseci? Težko rečem, da so se zunanje okoliščine, ki so me težile, kaj dosti spremenile. Se je pa močno spremenil moj pogled nanje. Verjamem v metodo celjena. V meni je veliko manj dvomov in strahu ter več hvaležnosti. Zaupam življenju. Znam se objeti. In z nasmehom gledam v prihodnost J

Moram biti iskrena. V teh treh mesecih je bilo na trenutke tudi težko. Danes vem, da sem takrat naredila odločilne korake. In ko sem si enkrat dovolila, da se mi dogajajo čudeži, so se ti tudi začeli dogajati.

Neskončno sem hvaležna:

• Najprej Borutu za priložnost intenzivnega programa

• In zopet Borutu za tankočutno vodenje

• Naši krasni mali skupini za vso izmenjavo

• Življenju, da me je porinilo v to čudovito izkušnjo

• In na koncu spet Borutu za potrpežljivost in zaupanje.

Toplo priporočam. Vsakomur, brez izjeme. Predvsem pa tistim, ki želijo spremembe v svojem življenju. Intenzivni program je enkratna priložnost, da porineš snežno kepo po klancu navzdol.

Mojca, celjenje, intenzivni program


Celjenja pri Borutu, sem se začela udeleževati enkrat poleti. Nisem vedela kaj naj pričakujem, in tako je vsakič,,ko grem "DIHAT"..Borut je predvsem in najprej, človek, ki izhaja iz sebe in v svojem "vzdrževanju" samozavedanja, samoceljenja deli tako sebe, kot svoje vedenje, znanje nam vsem, na nežen zabaven, in še kako resen način... ne daje odgovorov s čarobno palčko..le-te NI..je pa zato nekaj drugega, nekaj kar je več kot čarobna palčka...JE UČENJE SAMOLJUBEZNI..Borut, HVALA..Hvala nam vsem skupaj, da smo LAHKO vsi in UČITELJI in UČENCI.Hvaležna, da sem Hvaležna.

Mateja, celjenje, skupine celjenja in celodnevna delavnica


Kot prvo še enkrat zahvala in pohvala za vse delo, ki ga opravljaš in prispevaš k osebni in naši rasti. Ne vem če sem kdaj po katerikoli delavnici imela tak pozitiven občutek, da sem na pravem mestu in pri pravem "učitelju".

Zavedam se, da nam samo predajaš svoje znanje vse ostalo pa je na nas samih, da predelamo ter premaknemo osebne meje in zavest.

Dobro je, ker tako odkrito brez olepševanj govoriš o tem. Ne obljubljaš čudežev in daš vedeti, da nimaš odgovorov na težave drugih, ker marsikje človek doživi ravno nasprotno.

Kot prvo sem pri sebi opazila, da se že manj obsojam in bolje počutim v svoji koži. Imam obdobja, ko se vstajam res zgodaj ali pa ravno nasprotno, ko telo rabi več spanca.

Po psihičnih naporih, ki sem jih doživljala prejšnji teden sem trenutno v drugi fazi, ko ne vstajam ravno ob petih zjutraj. In prav zaradi tega se ne obsojam več, kar sem se prej vsakodnevno.

Čutim hvaležnost za to, da mi je dano spoznavati sebe in kako pomembno je to v mojem življenju. Zavedam se, da vse zahteva svoj čas in odločena sem, da si ga bom dopustila kolikor ga bom rabila za katerikoli premik v življenju. Nič več na silo, kar pač ni treba.

Želim najti sebe in notranji občutek miru in (samo)ljubezni.

Hvala, ker si nam vzor, da se da!

Še nekaj bom odkrito zapisala. Ponavadi se marsikomu od nas zgodi, da na takih (podobnih) druženjih srečamo nekoga, ki nam gre brez razloga "na živce". Osebno mislim, da se je v nedeljo zbrala zelo posebna skupina ljudi, in da med vsemi nami ni bilo niti kanček občutka nestrpnosti ali nesprejetosti. Prepričana sem, da je to predvsem zaradi tvojega pristopa.

Marjetka, celjenje, celodnevna delavnica


Še eno dihanje kot dihanje, neeee.

To je dihanje kjer sem po koncu srečanja v skupini rekla, vau , tu pa se je nekaj dogajalo.

In ko sem se iz domačega okolja, preko elektronske povezave, pridružila še skupini na daljavo, sem bila še bolj presenečena, saj me je samo dihanje poneslo prav v otroštvo, kjer se je prvič zgodilo to, kar je bil moj namen odstraniti na srečanju.

Hvala Borut, za tako čudovito, lahkotno in sproščeno druženje in vodenje dihanja.

Irena, celjenje, skupina in e-skupina


Dihanje še najbolj spominja na urjenje čuječnosti ter sedečo meditacijo, le da je izvajanje leže precej lažje kot v položaju lotosovega cveta. Pri induvidualni seansi se mi je porajala vrsta fizičnih občutkov v telesu (topolota, hlad, ščemenje, pritisk, vibracije), ki so bili precej bolj intenzivni kot pri samostojnem dihanju in dihanju v skupini, dosežen mir pa bolj globok. Individualno senso priporočam, ker je posebna izkušnja. Borut, zelo lepo vodi dihanje (in skrbi za rahle spremembe tega) zato čas zelo hitro mine. Človek se prepriča, da porajani občutki res niso posledica hiperventilacija, vse skupaj pa je motivacija za samostojno izvajanje dihanja doma. Verjamem, da trajnejši učinki pridejo z bolj redno vajo, kar pa me še čaka. ;)

Simon, celjenje, zasebna seansa


Včerajšnja meditacija je bila pa kar......nevem kako naj rečem. Že pred začetkom se mi je zdelo, da bo kar močno, ker sem imel tremo in začetne težave. Hvala. Tomaž

Tomaž, celjenje, e-skupina


Meditacijo sem poslusala, pa sem imela na zacetku kar tezave z dihanjem, fuuul mi je bilo tezko.. no potem se je pa telo predalo in je slo lazje..na koncu me je res zeloo zeblo, cisto ledene noge pa celo telo je vibriralo, obrazne misice so pa kar trzale, tes zanimiva izkusnja, hvala 🙏😊

Polona, celjenje, posnetek e-skupine


Borutovo vodenje je bilo nežno in prijetno, občutki energije pri meditaciji pa izjemno intenzivni. Takih občutkov pri meditaciji še nikoli nisem doživela. Čustva so se porajala, pretakala. Energija v telesu pa vibrirala. Čutila sem močno povezanost z okolico. Hvala Borut!

Viviana, celjenje, vikend delavnica


Borut gradi na lastnih izkušnjah celjenja in nikoli ne deluje na pamet. Njegov pristop je nevsiljiv in nežen, odpira prostor za tisto, kar najbolj potrebujemo v življenju v danem trenutku. Toplo priporočam <3

Jana, celjenje, zasebna seansa


Dihanje pri Borutu je super. Najraje pa imam drugi del. Ko samo si in opazuješ kaj se dogaja s telesom. Vsakemu priporočam vsaj enkrat da poizkusi.🐬

Olga, celjenje, skupina


Zelo lepa meditacija. Bila sem prisotna, povezana s seboj, jasno sem videla kaj si želim narediti v življenju in moč, da vse to realiziram. Po meditaciji sem vse to zapisala, če bi to jasno sliko in občutek moči izgubila, da se vsega spet spomnim. Hvala!!

Maja, celjenje, e-skupina


Dihanje je enostavno super in še enkrat super ❤ ne da se opisati..enostavno se to začuti..vsakič ko greš na dihanje, drugače je..enostavno in čarobno ❤

Nastja, celjenje, skupina


Priporočam zasebno seanso. Neprecenljivo. Globoko hvaležna Borutu!

Barbara, celjenje, zasebna seansa


Bila sem na delavnici CELJENJA v Bohinjski bistrici in to enkratno izkušnjo priporočam vsem, ki želijo biti celovitejša, samostojna, zdrava oseba. HVALA Borut

Barbara, celjenje, delavnica


Borut je zelo intuitiven in mi je večkrat pomagal videti in izpustiti energijo, ki je obtičala v mojem polju. Zna tudi odlično držati prostor za celjenje v seansah z meditacijo dihanja. Hvala ❤️

Andrea, celjenje, zasebna seansa


Iz vsega srca sem zelo hvaležna za to čudovito seanso,pa posebaj za to da si imel na začetku potrpljenje z mano da sem si jaz vse lahko lepo pripravla-tako telefon kot masko za oči pokrit,da sem se lahko potem res z veseljem in z zadovoljstvom umirila in prepustila.

Ja seansa je bila zares čudovita,lepo vodena in po par minutah aktivnega dihanje sem začela čutit mravlljinčenje,najprej po stopalih in nato se je nadaljevalo po telesu navzgor.Ja lepo je bilo čutit svojo pravo energijo,občutke ljubezni in hvaležnosti.

Mislim da je to zares tisto tapravo,kas vsi iščemo in potrebujemo,da se z aktivnim dihanjem osvobodimo vseh ujetih občutkov in energije da lahko potem lažje zadihamo in začutimo več zavedanja in ljubezni v sebi.Še enkrat iz vsega srca hvala za to čudovito seanso.Vse se zgodi ob pravem času,ko je učenec pripravljen,pride tudi učitelj.

Brigita, celjenje, zasebna seansa po telefonu


Moja seansa z Borutom je bila tako čudovita. Toplo priporočam njegovo delo z energijo. Povezala sva se in skupaj naredila nekaj zavestnih dihov, nato pa me je vprašal, če vem kje sem obtičala in kaj bi lahko spustila globoko v sebi. Sprva se nisem zavedala kaj bi to lahko bilo in Borut mi je rekel, da mi bo pomagal to najti. In res mi je! Prvo, kar mi je povedal, mi je zvenelo resnično in imel je popolnoma prav. Vedela sem kaj moram spustiti in z njegovo pomočjo mi je to tudi uspelo. Po seansi se mi je življenje dodobra spremenilo. Hvala, Borut!

Andreja, celjenje, zasebna seansa prek interneta


Še enkrat se ti zahvaljujem za enkratno, nepozabljivo izkušnjo. Bilo je res transformativno med samo meditacijo pa so prihajale tudi različne slike, vizije, občutki in čustva.

Jaz sem se začela med meditacijo zavedati kdo sem in videla kaj naj v življenju počnem, kaj je tisto znanje, ki ga lahko predam naprej… zanimivo je bilo čutiti to vibracijo. Najlepše pa je ko samo si… in greš v srce… um se mi je popolnoma izklopil in kadarkoli zdaj začutim, da se mi preveč oglaša, se samo vrnem nazaj v tisti feeling, ki sem ga čutila med meditacijo in samo diham… bilo je res Vauuu.

Tako, da še enkrat HVALA, HVALA, HVALA!!!

Tjaša, celjenje, skupina


Na začetku meditacije se je v glavi oglasil um… “Ali boš zmogla, tako dolgo dihati?..kaj bo, kako bo…?”

Na koncu sem se samo prepustila, šla preko vprašalnic in samo dihala. Pojavili so se različni občutki v telesu in na koncu občutek, kot da me nekdo drži za roke. Sedaj se še vedno počutim “fajn” predihano.

Veselim se srečanja in hvala.

Mateja, celjenje, skupina


Prvič sem se udeležila zavestnega dihanja z Borutom in še tremi udeleženkami pred dvemi dnevi in lahko rečem, da me je vse skupaj močno pozitivno presenetilo. Šla sem brez pričakovanj in bolj iz radovednosti. Meditacija mi ni tuja, vendar vse do sedaj preizkušene tehnike – razen sproščenosti, name niso imele večjega vpliva. Tokrat pa so že po kratkem času iz mene privrela na dan močna čustva, ki so bila, kot sem kasneje ugotovila, povezana z enim izmed namenov, ki sem si ga zadala na začetku. Poleg tega sem med meditacijo s pomočjo Borutovih besed in opazovanja svojih čustvenih reakcij prišla do odgovora, ki sem ga nezavedno iskala in potrebovala. Izkušnja je bila res čudovita, odprla so se mi nova obzorja in nove poti, ki jih bo še potrebno raziskati.

Kaja, celjenje, skupina


Prva seansa Zavestnega dihanja v krogu mi je spremenila življenje. Na bolje seveda. Čeprav sem vedno veliko delala na svojem osebnostnem in duhovnem razvoju, sem se počutila preobremenjeno z življenjskimi vlogami, energijsko izžeto, nemirno in ujeto, vedoč, da to nisem jaz. Moji občutki so se pogosto odražali tudi v odnosu do najbližjih. Razmeroma enostavna tehnika zavestnega dihanja me je že prvič popeljala v zelo globoko meditativno stanje, kjer sem dobila jasen uvid, da moram (končno) poskrbeti tudi zase, da sem spustila iz sebe odgovornosti, ki v resnici niso moje. Po koncu sem se počutila izredno mirno in radostno, v popolnem ravnovesju. Od prvega dihanja dalje se zbujam z občutkom miru in ljubezni v srcu, in to je najbolj pomembno. Z rednim zavestnim dihanjem odkrivam nove prostranosti sebe.

Maja, celjenje, skupina


Meni je bilo super …res čudovita izkušnja, nepozabna. Tri urno druženje z vama me je popeljalo domov, v svoje srce. Zaupanje je zraslo, varnost se je poglobila. Delavnica Odmevi vesolja in aktivno dihanje je bila točno to, kar sem v tem trenutku potrebovala. Hvala obema

Vilma, odmevi vesolja in celjenje, zasebna seansa


Aktivno dihanje z vodenjem preko interneta – udobno, varno, MOČNO, predvsem močno, ker je varno in udobno. Skupinska energija JE, prav taka kot v živo, izkušnja sama tudi in več kot vredno jo je doživeti.

Mojca, celjenje, e-skupina


Bila sem na delavnici aktivnega dihanja in nikoli si ne bi mislila, da bom z njo toliko pridobila. Bila je res izjemna izkušnja, ki mi je pokazala, da imam moč in ljubezen v sebi. Prvič v življenju sem se srečala in na lastni koži začutila energije; tuje, moje, igrive, tople,…. Toplo priporočam.

Tea, celjenje, delavnica


Doživela sem lahkotnost bivanja. Počutila sem se blizu sebi, srečno, svobodno, lahkotno. Samo bila sem. Super, ko malo zaškripa, ko misli krenejo svojo pot, zlahka prikličem to počutje tudi brez dihanja.

Romanca, celjenje, skupina


Že kakšno leto se intenzivno ukvarjam z raziskovanjem sebe, življenja, univerzuma… Ne dolgo nazaj sem začutila zastoj in razmišljala, kateri bi bil naslednji korak. In izvedela sem za aktivno dihanje. Čeprav se mi sprva ni zdelo nič posebnega, me je nekaj vleklo, da sem poiskusila. Šla sem povsem brez pričakovanj in doživela eno najmočnejših izkušenj. Neverjetni fizični občutki, ki pretresejo, zrušijo in hkrati na novo gradijo. Hvaležna, da sem sledila glasu srca, saj sem dobila Novo Sebe.

Helena, celjenje, skupina


Moja izkušnja z dihanjem pod vodstvom Boruta je neopisljiva, ko sem bila prvič, je bilo vuau in zdelo se mi je, da sem osvojila tehniko in lahko to počnem sama, ampak splet okoliščin me je pripeljal še enkrat na dihanje in…to kar sem doživela na drugem dihanju je za mene neprecenljivo, tako navznoter kot na zunaj mojega telesa. Prvo dihanje me je pripeljalo do ljubezni same sebe, pri drugem sem prišla do občutka miru – noro dobro in komaj čakam na tretji krog, ker čutim, da bom dobila še zadnji košček, ki mi manjka, Borut, hvala za eno izmed najboljših izkušenj v mojem življenju!

Melita, celjenje, skupina


Že ko sem vstopila v prostor, videla Boruta in indijanske stvari pred njim, ter turkiz-kamen, mi je bilo takoj jasno, da sem na pravem mestu ob pravem času. Všeč mi je bila namera, ki smo jo postavili pred samo izkušnjo dihanja in srčna povezava med nami in s seboj. Prvi del dihanja, ko se um še upira in čudi, to po občutku traja cca prvih 10 minut, je precej naporno misliti na ritem diha, sprejemati zrak, slišati telo, vse v enem… potem sem padla v neke vrste blag trans v ritmu diha, mravljinci so nežno zaobjeli moje telo, samo bila sem. V drugem delu, ko sem dihanje prepustila normalnemu toku, so se pa začele dogajati veličastne stvari…voden gib z dlanmi je dvignil moje roke nad telo in usmerjati dlani, kot da z energijo jasno in usmerjeno zdravim svoje telo, notranje organe, kot neke vrste samozdravljenje…tok se je očem zdel brezbarven, a sem ga lahko zaznavala skozi notranje oči, v močnem občutku in v premiku telesa iz notranjosti navzven. Roke so bile težke in iz vsakega členka na prstu roke je sijal tok energije. Kaj takega še nisem doživela v takšni meri, tako intenzivno, videno in občuteno. Prineslo mi je nekaj pomembnega in posebnega v moje zavedanje. Sem zelo hvaležna za to lepo izkušnjo.

Sara, celjenje, skupina


Ko sem prvič sploh slišala za metodo aktivnega dihanja, sem začutila, da je to nekaj, kar moram izkusiti. Nisem se motila. Bilo je doživetje, ki ga težko opišeš z besedami-kako bi kdo lahko opisal veličino čutenja lastne energije… Zavedla sem se, kako smo mogočni, lepi, ljubeči, varni… Smo vse, kar je in vendar smo samo mi… večni in neuničljivi… Hvala, Borut, da si svoje znanje delil z nami, pa čeprav smo za devetimi gorami.

Sonja, celjenje, skupina


Ko sem zaprla oči, je bilo kot bi se s padalom v polnem zaletu pognala v neznano. Neizmerna radovednost in želja po spremembi sta me vodili na pot, kjer so se stvari, ki so me tlačile k tlom in ki so se čisto preveč udomačile, da bi jim lahko še dovolila ostati, začele razblinjati. Ko sem se nehala tako močno, kot znam, oklepati prepričanj, dvomov, nekega trenutnega razumevanja stvari in situacij, na koncu koncev tudi videnja sebe in drugih, je padalo zajadralo.

Seanse so v meni prebudile občutke silovite kot vihar. Skozi vrata, ki sem si jih dovolila odpreti, pa je zapihal svež vetrič in v meni sprostil ujeto zadušljivo težo. Iz nerazložljivega razloga sta iz mene privrela radosten smeh, pa tudi krokodilje solze v potokih. In potem olajšanje. Postala sem lahka, kot pero. Jutrijšnji dan pa je naenkrat postal očarljivo privlačen.

Občutki, ki so se z pomočjo neomajnega vodstva Jane in Boruta prebudili, so me spremljali še dneve, intenzivni, kot da tehnike prakticiram že leta, vsak dan. Zdelo se je, kot bi se meglica umaknila zbranemu pogedu. Preplavil me je občutek jasnosti in blagodejne radosti. Svet okoli sebe sem videla z otroško radovednostjo in čudenjem. Hvaležna sem za vsak podarjeni trenutek. Težava, zaradi katere sem se zatekla k Jani in Borutu, pa kar naenkrat ni bila več tako težavna.

Kot bi me vse to že ves čas čakalo, le odpreti sem se morala. Ustrezalo pa mi je tudi to, da nekatere tehnike lahko od takrat dalje izvajam sama. Zdi se skoraj prelahko, da bi bilo res. Ampak deluje. Iz srca hvala.

Dunja, thetahealing + celjenje, zasebna seansa


Na dogodek sem se odpravil iz radovednosti. Meditacijo sem zaenkrat občutil kot dobro metodo za doseganje miselne in čustvene sprostitve oziroma ravnotežja, kar je v današnjem svetu hitenja zelo dobrodošlo. Upam, da bom z nadaljnjim prakticiranjem te metode lahko povečal svojo sposobnost pozornosti, samozavednja in sprostitve. Tak človek pa je zanesljivo boljši – boljši do sebe in boljši do drugih. Hvala, Odprto srce!

Mitja, celjenje, skupina


Najboljši prostor, najbolj prodorni vonji in glasba, predvsem pa neomajna Borutova podpora in vodenje, so mi pomagali, da sem se potopila vase, videla in izpustila bolečino. V solzah. Vmes sem vdihovala svetlobo. V smehu. Ko sem čutila, da sem naredila vse, kar sem takrat lahko, je pobudo prevzela moja svetloba in me vso objela. V ljubezni.

Zdaj vem, da je vse tisto, za kar sem mislila, da so bile le sanje v trenutkih moči, resnično. In to je noro osvobajajoče. Eno samo notranje vriskanje in radostrastnost pa en sijajen ljubezanos in hvaležnosrčna moč Tako sem se počutila po seansah Čeprav nisem o tem govorila, se je tako počutje prenašalo tudi na ostale okoli mene. Otroška razposajenost.

In tako zabavno je končno ustvarjati na način, kot sem ga prej večinoma le čutila v sebi, saj se zaradi mnogih ‘zavor’ nisem upala/zmogla sprostiti.

Polona, celjenje, zasebna seansa


Na seanso sem šla brez kakršnihkoli pričakovanj in bila pozitivno presenečena. Borut je zelo odprt človek in z lahkoto sem se mu zaupala in mu prepustila vodenje dihanja. Težko je z besedami opisati kaj se takrat dogaja, vendar še danes čutim posledice tega, kar se kaže predvsem v moji mirnosti. Ko me spet potegne v stari vzorec, si dam čas, pomislim na Borutove besede, dihanje in že se spravim nazaj. Zame je bila to prečudovita izkušnja. Borut, še enkrat hvala za to, kar si mi takrat dal in pokazal.

Kristina, celjenje, zasebna seansa


Med mojo terapijo sem čistila „energijo zlorabe“, ki se je prej nisem v popolnosti zavedala. Med dihanjem je prišla na dan kot velika črna kepa na mojih prsih. Sprejela sem jo in spustila v svetlobo. Bil je zelo očitno, da to nisem jaz! Pred terapijo je ta energija v veliki meri uravnavala moje življenje, moji odzivi na življenjske situacije so bili pogosto agresivni in polni jeze. Po terapiji je jeza in agresija v veliki meri odšla iz mojega življenja. Male preostanke čistim vsak dan in jih sprejemam.

Terapijo aktivnega dihanja res toplo priporočam vsem, ki so bili v svojem življenju zlorabljeni ali pa se tako zgolj počutijo. Hvala Borut, iz srca, tvoj duh in višji jaz sta mi pomagala odvreči skalo z mojih prsi! <3

Jana, celjenje, zasebna seansa


Seansa je bila pravo popotovanje. V prvem delu sem začutil energije, ki so mi zategovale grlo in čeljusti. Napetost se je stopnjevala, bolj ko so bile energije izzvane. Postalo mi je očitno, da niso del mojega bistva.

Energije so se postopoma razblinile, ko sem pozornost usmeril na svetlobo svojega višjega jaza. Telo se mi je sprostilo in se uskladilo z vibracijo ljubezni.

Borut, hvala za vodenje po tem popotovanju!

Darko, celjenje, zasebna seansa


Prijetno okolje, varno vzdušje, eterična olja in prijeten vonj so mi pomagali, da sem se popolnoma odprla. Izkušnja je bila neprecenljiva, saj sem bila priča, kako skozi moja usta govori nekdo, ki nisem jaz. Zdaj vem, da se v dogodkih jeze, ljubosumja in drugih izčrpavajočih stanjih energijski zajedavci hranijo z mojo energijo in lažje prekinem takšno obnašanje. Ob koncu terapije, ko sem priklicala svoj višji jaz, pa sem spoznala pravo sebe. Jaz sem čista ljubezen in ta izkušnja mi pomaga imeti se rada v vseh okoliščinah. Hvala!

Maja, celjenje, zasebna seansa